Viereinen matkustaja valitti Sara Forsbergin käytöksestä lentoemännälle – laulaja tilitti kohupäivityksessä: ”Hän haisee p**seeltä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Viereinen matkustaja valitti Sara Forsbergin käytöksestä lentoemännälle – laulaja tilitti kohupäivityksessä: ”Hän haisee p**seeltä”

Sara Forsbergin päivitys kerää runsaasti huomiota somessa.

14.8.2017 8:30

Sosiaalisen median kanaviaan aktiivisesti päivittävä laulaja ja musiikintekijä Sara Forsberg julkaisi Instagramissa kuohuttavan päivityksen.

Kirjoituksessaan Forsberg kertoo istuneensa lentokoneessa ja kuunnelleensa musiikkia kuulokkeiden kautta. Hän toteaa tietäneensä aina, että kuuntelee musiikkia todella kovalla volyymilla, mutta että nyt asia valkeni hänelle lopullisesti kun kanssamatkustaja valitti hänestä lentoemännälle.

– Käytin kuulokkeita. Ok, se on ymmärrettävää. Mutta voinko tehdä valituksen siitä, että hän haisee ihan p*rseeltä? Forsberg tilittää englanniksi.

Jos päivitys ei näy, katso se täältä.

Yhdysvalloissa asuva suomalaislaulaja matkustaa usein, joten kohteliaan lentokonekäyttäytymisen luulisi olevan hänelle varsin tuttua.

Tähden fanit ovat ihmetelleet kommenteissa koko tilannetta: Miksi viereinen matkustaja ei kysynyt asiaa ensin Saralta itseltään vaan valitti välittömästi lentoemännälle? Osa myös vitsaili huvittavan oloisen tilanteen kustannuksella avoimesti.

– Sun pitää ostaa paremmat kuullokkeet ettei ne falskaa. Samalla jotain ilmanraikastajaa, eräs kommentoi.

Suosittuja youtube-videoita tehtaileva Sara Forsberg tunnetaan räväkästä kielestään.­

Suosittua Youtube-kanavaa ylläpitävä Forsberg kirjoittaa somessa usein provosoivaan sävyyn, ja monet hänen seuraajansa ovatkin jo tottuneita nuorisoidolin ”rumaan” kirjoitustyyliin.

Viimeksi kuukausi sitten Forsberg otti somessa kantaa nuorten meikkaamiseen muistelemalla huvittuneeseen sävyyn omia lapsuuden meikkikokeiluitaan.

– Muistan, että aina kun laitoin meikkiä kasvoilleni, äitini sanoi, että näytän aivan halvalta prostituoidulta. Loukkaannuin siitä todella paljon, Forsberg nauroi tuolloin videolla.

Oletko kokenut vastaavia ongelmatilanteita lennolla tai junassa? Kommentoi!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?