Jari ”Bull” Mentulan ja Maru-rakkaan poika sai mahtipontisen nimen – ylpeä isä julkaisi suloisen kuvan: ”Tänään oli uskomaton päivä”

Julkaistu:

Kehonrakentaja kertoi esikoispoikansa nimen hellyttävän Instagram-kuvan yhteydessä.
Kehonrakentaja Jari ”Bull” Mentula ja hänen Maru-vaimonsa toivottivat alkukesästä tervetulleeksi uuden perheenjäsenen. ”Mini-Bulliksi” pariskunnan sometileillä kutsuttu poika on saanut vihdoin nimen.

Bull julkaisi Instagram-tilillään suloisen kuvakombon, josta selviää pienokaisen nimi Romeo Maximus.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– ”Naiset ja herrat, nimeni on Romeo Maximus Mentula”. Tänään oli uskomaton päivä, poikani sai nimen, Bull kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuva on kerännyt runsaasti onnitteluja pikkuisen nimivalinnasta.

– Pikkuäijä tulee olemaan nimensä veroinen! Suurmies.

– Ooh, kuinka upea nimi!

– Onnea pienelle miehelle hienosta nimestä.

Maru julkaisi herkän kuvan Romeon kanssa muutama päivä sitten. Hän kuitenkin piti ”Mini-Bullin” nimen vielä salaisuutena.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mentula meni viime kesänä naimisiin Marbella ”Maru” Vaalikiven, 30, kanssa Kreikassa järjestetyissä näyttävissä häissä, ja parin ensimmäinen yhteinen lapsi syntyi kesäkuun puolivälissä.

Marulla on entuudestaan yksi tytär, kouluikäinen Ronja. Ronja viettää paljon aikaa perheen kanssa ja on innoissaan pikkuveljestään. Mentulan perheeseen kuuluu lisäksi kaksi pientä chihuahuaa.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt