Viihde

Breaking Bad -tähti kärähti lemmiskelystä junassa: kanssamatkustajilta täysin erilaiset reaktiot – ”Se oli todella jännittävää”

Julkaistu:

Breaking Bad -sarjastakin tuttu näyttelijä Bryan Cranston ja hänen vaimonsa jäivät häämatkallaan kiinni lemmiskelystä junassa.
Suositun Breaking Bad -sarjan tähti Bryan Cranston, 61, tunnetaan näyttelijätaitojensa lisäksi myös vekkuleista lausunnoistaan.

Keskiviikkona sanavalmis näyttelijä kertoi Conan O’Brienin isännöimässä Conan-ohjelmassa ikimuistoisesta häämatkastaan, jolla hän oli vaimonsa Robin Deardenin kanssa 28 vuotta sitten.

Vastanaineet olivat lähteneet kiertämään Eurooppaa ja he päättivät mennä Sveitsistä Italiaan autoilun sijasta junalla. Kyseessä oli juna, jossa ihmiset ovat matkan ajan sisällä omissa autoissaan, jotka on ajettu aivan vierekkäin toisiinsa.

Bryanin ja Robinin auto oli tietysti keskellä: toisella puolella oli kaksi italialaispariskuntaa ja toisella puolella suurperhe minibussillaan.


– Matkailuvirkailija kertoi meille, että ”muuten, kolmas tunneli on 50 minuuttia pitkä. Kuherruskuukauttaan viettävillä on tapana käyttää se aika hyväksi”.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tv-tähtihän päättikin todellakin käyttää tilanteen hyväksi, ja pienen suostuttelun jälkeen hän sai tuoreen vaimonsa suostumaan harrastamaan seksiä tunnelissa.

– Oletko valmis polttamaan seitsemän kaloria? tähti kertoo kysyneensä vaimoltaan.

Tunnelissa oli säkkipimeää ja he ajattelivat, ettei kukaan näe heitä.

– En voinut edes nähdä omaa kättäni kasvojeni edessä. Se oli todella jännittävää, näyttelijätähti muistelee.Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Yhtäkkiä kesken lemmiskelyn he alkoivatkin nähdä paremmin ja luulivat, että heidän silmänsä olivat tottuneet pimeyteen. Väärin arveltu.

– Muutamassa sekunnissa olimme ulkona tunnelista täydessä päivänvalossa! Bryan muistelee ja toteaa heidän olleen siinä vaiheessa täysin alastomina.


Pariskunnan takana olleessa autossa istuneet italialaismiehet hehkuttivat vastanaineille, mutta edessä ollut lapsiperhe ei ollut läheskään yhtä iloinen kokemastaan näystä.

– Lapset kääntyilivät katsomaan taakseen ja heidän isoäitinsä yritti kieltää heitä ja nainen tuijotti minua todella pahalla katseella, näyttelijä selitti ohjelmassa eläväisesti O’Brienin ulvoessa vieressä naurusta.

– Kaunis ja upea vaimoni sanoi minulle kolme sanaa, jotka aina haluaa kuulla: ”Nouse pois päältäni”! Bryan jatkoi yleisön naurattamista.


Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun hän tekee paljastuksia seksielämästään. Vuonna 2016 julkaistiin miehen elämäkerta A Life in Parts, jossa suosikkinäyttelijä kertoi muun muassa menettäneensä neitsyytensä prostituoidulle.

– Emme koskaan edes kertoneet nimiämme. Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä olin tekemässä. Siinä olimme vain tämä tuntematon ihminen ja minä juuri sillä hetkellä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan, Bryan kertoo kirjassa.