Viihde

Poptähti ei peittele menneisyyttään alkoholin, lääkkeiden ja masennuksen keskellä – ero poikaystävästä suisti raiteilta: ”Minä vain sekosin”

Julkaistu:

Girls Aloud -yhtyeestä tutuksi noussut Sarah Harding kertoo ajautuneensa pohjalle erotessaan poikaystävästään.
Laulaja ja näyttelijä Sarah Harding on yksi monista brittijulkkiksista, jotka elävät tällä hetkellä isoveljen valvovan silmän alla Celebrity Big Brotherin 20. kaudella.

Katsojat ovat kuitenkin olleet hyvin huolissaan Girl Aloud -yhtyeestä tutuksi tulleesta poptähdestä hänen alkoholinkäyttönsä ja päiväkirjahuoneessa kuvattujen itkuisten videoidensa vuoksi.


Eivät fanit muuten varmaan olisi niin huolissaan, mutta Hardingilla on takanaan karu menneisyys reseptilääkkeiden ja alkoholin parissa, ja nainen on ollut vieroituksessa ongelmiensa vuoksi.


Harding on kertonut aiemmin todella avoimesti ongelmistaan. Hän päätyi pohjalle vuonna 2011, kun hän erosi pitkäaikaisesta poikaystävästään Tom Cranesta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Join, että pystyin käsittelemään erosta johtuvia tunteitani.

– Minä vain sekosin. Kesti pari viikkoa, että päädyin pohjalle ja suistuin raiteilta todella pahasti, Harding on kertonut.


Hello! -lehden haastattelussa vuonna 2012 hän kertoi, että myös hänen ystävänsä olivat huomanneet hänen olevan todella pohjalla.

Heinäkuussa 2011 laulaja Amy Winehouse menehtyi alkoholimyrkytykseen vain 27-vuotiaana. Harding kertoo Mirrorille, että hän tunsi Winehousen hyvin ja asui tämän naapurissa. Laulajattaren kuolema herätti Hardingin todellisuuteen, ja saman vuoden lokakuussa hän kirjautuikin Etelä-Afrikassa sijaitsevaan vieroitushoitolaan alkoholiongelmiensa, masennuksensa ja unilääkeriippuvuutensa vuoksi.


Vaikka hoidossa olo olikin todella rankkaa Hardingille, hän on todennut, että se opetti hänelle hänen omat rajansa.

Laulajatar kertoi Now Magazinelle vuonna 2012, ettei hän lopettanut alkoholin käyttöä kokonaan, vaan saattaa hyvin ottaa välillä lasin jos toisenkin viiniä.

– Olen hyvin varovainen ja huomion oman mielialani, kun juon, koska olen oppinut niin paljon alkoholista ja masennuksesta.