Seksisymboli Salma Hayek, 50, avautuu ulkonäköpaineista – ikääntyminen toi tullessaan yleisen vaivan: ”Se on hyvin, hyvin surullista”

Julkaistu:

ulkonäköpaineet
Hollywood-kaunotar ei välittäisi stressata ulkonäöstään enää viisikymppisenä.
Meksikolaisnäyttelijä Salma Hayek, 50, tunnetaan näyttelijänlahjojensa lisäksi kurvikkaasta tiimalasivartalostaan.

Hayek myöntää, ettei häntä ole milloinkaan pakotettu liikkumaan eikä hän ole juurikaan kiinnostunut kuntoilemaan edes täytettyään 50, Daily Mail kirjoittaa.

Hayek antoi haastattelun Net-a-Porter -verkkokaupan The Edit -lehdelle. Tähti paljastaa haastattelussa, ettei ole koskaan sortunut Hollywoodin kokopaineiden alla laihduttamaan. Näyttelijäkaunotar myönsi kuitenkin, että hän haluaa näyttää hyvältä miehelleen, ranskalaiselle François-Henri Pinaultille, jonka kanssa Hayek on ollut naimisissa vuodesta 2009 saakka.


Latinokaunotarta häiritsee se, miten naiset vaativat itseltään paljon enemmän kuin miehet.

– Se on hirvittävä tunne – me emme riitä töissä, emme riitä miehelle joka meitä pettää, emme riitä lapsillemme jotka aina tahtovat meiltä enemmän riippumatta siitä kuinka paljon heille annamme.


Salma avautuu haastattelussa ikääntymisensä tähänastisesti vaikeimmasta asiasta. Näyttelijä kertoo, etteivät rypyt ole ollut pahinta ikääntymisessä, vaan lukulasien hankinta.

– Olen todella visuaalinen ihminen ja nyt en voi lukea ilman laseja. Se on ollut hyvin, hyvin surullista. Minulle silmäni ovat olleet pahempi seikka kuin vaihdevuoteni.


Hayek myöntää muuttuvansa ikäväksi ihmiseksi, ”ämmäksi” suuttuessaan.

– Joskus juon olutta, se helpottaa. Meditoin myös, ja hengitän. Mutta ensin, minusta tulee ämmä, Hayek kuvailee itseään.


Hayek paljastaa, että muotialalla johtajana työskentelevä mies kommentoi usein vaimonsa asukokonaisuuksia punaisella matolla. Pinaultilla on yksi heikko kohta näyttelijävaimonsa ulkonäössä – tämän luonnonkiharat hiukset.

– Mieheni rakastaa kiharaa tukkaani. Sanon usein, etten voi mennä tilaisuuksiin sekavan kiharalla tukallani, mutta mieheni sanoo, että ”Sellainenhan sinä olet, sähköinen. Hiuksesi ovat kiinni virrassasi ja sinä olet sähköinen. Siksi hiuksesi ovat tuollaiset.”


Salma Hayek on tehnyt pitkän uran Hollywoodissa, ja häntä pidetään yhtenä kaikkien aikojen menestyneimmistä latinalaisamerikkalaisista näyttelijöistä.Kaunotar on nähty yli 30 elokuvassa, mm. Desperado, Hämärästä aamunkoittoon, Wild Wild West, Once Upon a Time in Mexico sekä Bandidas. Nimikkoroolistaan elokuvassa Frida hän sai myös parhaan naispääosan Oscar-ehdokkuuden. Lisäksi hän on ollut ehdolla palkintojen saajaksi myös Golden Globeissa ja Emmy-gaalassa, ja pokannut palkinnot esimerkiksi ALMA-gaalassa ja Awards Circuit Community Awards -gaalassa.Elokuvien lisäksi Haeyk on nähty myös tv-sarjoissa kuten Ruma Betty ja 30 Rock.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt