Viihde

Sara La Fountainin kauhea suru: Rakas läheinen sairastaa syöpää – ”Olo on kuin puukkoa olisi väännetty sydämessä”

Julkaistu:

vakava sairaus
Sara La Fountain nähdään Junior MasterChef -ohjelman tuomarina. Kuvauksia on varjostanut Saralle läheisen ihmisen sairastuminen syöpään.
Kuvankaunis Sara La Fountain, 36, seisoo kokkikollegoidensa Tomi Björckin ja Henri Alénin rinnalla Junior MasterChef -ohjelman kolmannen kauden kuvauksissa, mutta katse on välillä poissaoleva ja ilme surumielinen.

Sara kertoi reilu viikko sitten julkisella Instagram-tilillään, että hänen läheisensä sairastaa syöpää. Huoli rakkaasta ihmisestä näkyy kaunottaren kasvoilta, sillä huolesta ei pääse eroon edes eloisien ja ihastuttavien pienten kokkioppilaiden ympärillä.


– Minulla on ollut tämän vuoksi tosi rankkaa kuvauksissa. Tämä on raskas aihe itselle, Sara kertoo Ilta-Sanomille ohjelman kuvaustauolla.

– Olo on kuin puukkoa olisi väännetty sydämessä. Syöpähoidot ovat päällä, asiat ovat menneet ihan hyvin, mutta itselläni on jatkuva huoli.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sara kiittelee kyynelsilmin tuttuja ja tuntemattomia, jotka ovat kannatelleet vaikeiden aikojen keskellä.


– Ihmiset ovat tukeneet paljon. Onneksi meillä on tiivis ja läheinen lähipiiri.

Kokkiohjelman kuvauksissa Saraa on kuitenkin piristänyt 9-13-vuotiaiden kilpailijoiden innostus ja lämpö. Sara kertoo, että monista lapsista on tullut hänen kavereitaan.

– Olen viettänyt lasten kanssa etenkin kuvaustauoilla paljon aikaa ja olen itkenyt monet kerrat, kun joku putoaa kisasta pois. Jokainen heistä on oma persoonansa, ja heistä on tullut tosi rakkaita minulle.

Ohjelman tuomaristossa Sara on ensimmäistä kertaa. Henri on ollut aiemmin mukana vierailevana tuomarina ja Tomi on ollut mukana alusta saakka. Ensimmäinen Juonior MasterChef esitettiin 2012 ja toinen kausi heti perään 2013. Kolmas kausi alkaa Nelosella 5. syyskuuta.


– Tomi ja Henkka ovat tässä jo vanhoja tekijöitä, mutta itselleni tällaisen tarkkaan määritellyn formaattiohjelman tekeminen on haastavampaa, koska olen aika rönsyilevä, Sara hymähtää.

– Olen myös tehnyt viime aikoina matka- ja kokkiohjelmia vain englanniksi, joten välillä unohdan suomenkieliset adjektiivit.

Sara nähdään syksyllä myös englanninkielisessä kokkiohjelmassa, joka kuvattiin Istanbulissa. Seuraavaksi Sara aikoo pitää lomaa.

– Olen tehnyt tosi paljon töitä, joten seuraavaksi nautin elämästä ja yritän olla tekemättä töitä. Läheisen sairaus myös laittaa asiat ihan uuteen perspektiiviin. Silloin vasta kunnolla tajuaa, mikä on elämässä tärkeintä: läheiset ja perhe.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt