Salkkarit-tähti Mikko Parikka listasi Sara-vaimonsa hyvät ja huonot puolet – yksi piirre ärsyttää: ”Raivostuttavan oikeudenmukainen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkarit-tähti Mikko Parikka listasi Sara-vaimonsa hyvät ja huonot puolet – yksi piirre ärsyttää: ”Raivostuttavan oikeudenmukainen”

Sara Parikan blogissa äänen pääsee hänen aviomiehensä Mikko Parikka.

11.8.2017 13:20

Salattujen elämien Peppina tunnettu näyttelijä Sara Parikka antaa puheenvuoron Anna-lehden blogissaan puolisolleen Mikko Parikalle.

Salatuissa elämissä Jiriä esittävä Mikko Parikka kirjaa blogissa vaimonsa yllättäviä, ärsyttäviä ja hauskoja piirteitä, joita harvat Salkkarit-tähdestä tietävät.

– Unikäytös. Kauheen moni ei varmaan ole tätä päässyt todistaa, mut Sara puhuu ja sekoilee unissaan eniten mitä mä oon koskaan kuullut. Sara esimerkiksi saattaa yöllä herää, pukee päälle ja alkaa meikkaa päivää varten ihan täydessä unessa, Parikka äimistelee.

Parikka kuvailee blogissa Saran olevan loistava kokki, sekä hyvä kuski, vaikka vaimo ei omiin ajotaitoihinsa luotakaan.

Kiukkuisimmillaan Sara on nälkäisenä ja aviomiestä ärsyttää vaimon oikeudenmukaisuus.

– Sara ei kestä nälkää. Jopa vielä vähemmän kun kuumetta. Jos nälkä pääsee yllättämään ni sitten menee hermot, ja yleensä se purkautuu mua kohtaan. Sara on raivostuttavan oikeudenmukainen ja lojaali, aviomies paljastaa.

Vuonna 2014 avioituneella Sara ja Mikko Parikalla on kaksi tytärtä, Matilda ja Mimosa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?