Sirpa Selänne, 48, suosii luonnollisuutta – keksi keinon vältellä amerikkalaisia kauneusvillityksiä: ”Ei minulla tarvitse olla täyteaineita” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sirpa Selänne, 48, suosii luonnollisuutta – keksi keinon vältellä amerikkalaisia kauneusvillityksiä: ”Ei minulla tarvitse olla täyteaineita”

Sirpa Selännettä ei kiinnosta lähteä mukaan amerikkalaisnaisten ulkonäkövillityksiin.

11.8.2017 11:26

Sirpa Selänne, 48, on asunut aikuisikänsä eri puolilla Amerikan mannerta, ja siitä ajasta parikymmentä vuotta Kaliforniassa, joka on eräs maailman ulkonäkökeskeisimmistä paikoista. Helpointa olisi mukautua joukkoon, mutta Sirpa on pitänyt oman tyylinsä.

Hän on keksinyt keinon, jolla perustelee amerikkalaisille naisystävilleen, miksei lähde mukaan kaikkiin paikallisiin ulkonäköön liittyviin trendeihin.

– Naureskelen olevani tällainen luonnonlapsi Suomesta. Ei minulla tarvitse olla tekoripsiä, viimeisen päälle huoliteltuja kynsiä ja täyteaineita. Lyön leikiksi sen, etten ole samalla tavalla laitettu kuin muut, Sirpa paljastaa.

Selänteet avioituivat heinäkuussa 21 vuotta sitten. Tunteet ovat pysyneet vahvoina.

– Mitä enemmän hellyyttä ja rakkautta osoittaa, sitä enemmän sitä myös saa. Läheisyyden kaipuu on välillä hyvin vahvaa, joskus vähän vähäisempää, mutta rakkautta on paljon. Näytämme tunteemme ja suhteemme on vakaalla pohjalla, Sirpa kuvailee parisuhteen nykytilaa.

”Teemu vitsailee, että pitäisikö minun muuttaa nimeni Seerpaksi”

Pariskunnan keskinäinen huumorintaju näkyy lasten nimissä. Teemu Selänteen nimessä on kaksi e-kirjainta ja niin on myös jokaisen neljän lapsen nimessä.

– Se tehtiin ihan tarkoituksella. Halusimme kaikkien nimeen kaksi e-kirjainta. Teemu vitsailee, että pitäisikö minun muuttaa nimeni niin, että se kirjoitettaisiin Seerpa, Sirpa nauraa.

Loppuvuoden kohokohta tulee olemaan Teemun pääsy jääkiekon Hall of Fameen. Tilaisuus järjestetään marraskuussa Torontossa. Sirpan vanhemmat ovat yli 80-vuotiaita. Heidän edellisestä Amerikan-vierailustaan on pari vuotta eivätkä he enää mielellään lennä pitkiä lentoja.

– Houkuttelen heitä paikalle Torontoon, haluaisin niin mielelläni heidät mukaan juhliin.

Sirpan vanhemmat nauttivat aina kesäisin perheen seurasta, kun Selänteet ovat Suomessa.

– Isä kävi tällä viikolla metsästämässä kyyhkysiä Eetun ja Leevin kanssa.

Viikonloppuna perhe lentää takaisin kotiin Kaliforniaan. Sitä ennen Sirpa osallistui torstaina Kummit Golf -tapahtumaan Hirsalassa, jossa hyväntekeväisyysturnaus järjestettiin jo kymmenennen kerran.

– Lastenklinikan kummien toiminta on meille kummallekin hyvin tärkeää. Haluaisin jatkossa antaa enemmän aikaa Kummien auttamiseen, Sirpa sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?