Sokeria 28 vuotta vältellyt ”maailman kaunein isoäiti” pelmahti aamu-tv:seen – katsojat eivät uskoneet silmiään: ”Ketä hän luulee huijaavansa?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sokeria 28 vuotta vältellyt ”maailman kaunein isoäiti” pelmahti aamu-tv:seen – katsojat eivät uskoneet silmiään: ”Ketä hän luulee huijaavansa?”

Australialaisen lifestyleguru Carolyn Hartzin ylistämä täysin sokeriton elämä sai tv-katsojilta täystyrmäyksen.

11.8.2017 8:04

Carolyn Hartz, 70, ponnahti julkisuuteen alkukesästä kun sosiaalisessa mediassa jaettiin lifestylegurun uimapukukuvia. Nuorekasta Hartzia ei oltu uskoa ikäisekseen ja pian naiselle tulvi viestejä ihailijoilta, jotka halusivat tietää 70-vuotiaan naisen kauneuden salaisuuden.

”Maailman kauneimmaksi ja seksikkäimmäksi isoäidiksi” sosiaalisessa mediassa ylistetty Hartz kertoi Daily Mailille jättäneensä kaikki sokeriset herkut jo 28 vuotta sitten. Vuosikymmeniä kestäneellä sokerittomalla elämällä on ollut Hartzin mukaan uskomattomia vaikutuksia hänen ulkonäköönsä.

– Olen ollut syömättä sokeria nyt 28 vuotta. Se oli alussa vaikeaa, koska olin siitä riippuvainen. Uskon, että sokerittomuus on yksi suurimmista tekijöistä siihen, että olen pystynyt pitämään vartaloni näin hyvässä kunnossa, Hartz kertoi kesäkuussa Daily Mailille.

Nyt Hartz on joutunut tv-katsojien hampaisiin esiinnyttyään aamu-tv:ssä. Britannian huippusuositussa This Morning -ohjelman suorassa lähetyksessä otettiin videoyhteys Australiassa asuvaan Hartziin, joka kertoi juontajille ja tv-katsojille sokerittomasta elämästä.

Hartz kertoi välttelevänsä viimeiseen asti sokeria ja muita ”myrkyksi” luokittelemiaan aineksia. Aamu-tv:n juontajat utelivat Hartzilta, että onko tämä turvautunut kauneusoperaatioihin nuorekkaan ulkonäkönsä säilyttämiseksi.

Hartz sanoi nuorekkaan hehkun olevan täysin ruokavalion ansiota.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Tv-katsojat sen sijaan eivät olleet asiasta kovinkaan vakuuttuneita, vaan Twitterissä käytiin kiivasta väittelyä Hartzin kertomasta.

– Ketä hän luulee huijaavansa? Hänen kasvoistaan näkee, että hän on käynyt joko kasvojenkohotuksessa tai hän ottaa botox-pistoksia, katsojat puhisivat.

– Hän saarnaa sokerin vaaroista, mutta käy itse salaa kauneusleikkauksissa! Twitterissä ilkuttiin.

Hartz suivaantui tv-katsojien kommenteista ja päätti vastata kritiikkiin australialaisen Sunrise-ohjelman haastattelussa.

– En välitä muiden ihmisten mielipiteistä. Sanon sen nyt heti. En ole vastannut kommentteihin, enkä ole kiinnittänyt haukkuihin juurikaan huomiota, Hartz korosti tv-lähetyksessä.

Carolyn Hartz on luonut kokonaisen lifestylekonseptin sokerittoman elämänsä ympärille.­

Sunrise ohjelman juontaja Sam Armytage kysyi Hartzilta suoraan onko tämä turvautunut kauneuskirurgiaan. Lifestyleguru kierteli ja kaarteli kysymyksen ympärillä ja tyytyi toteamaan olevansa nyt 70-vuotiaana elämänsä kunnossa.

– Jos en lue ilkeitä kommentteja, niin en voi myöskään vastata kysymykseesi... Hartz kierteli.

– Olen 70-vuotias ja rakastan elämääni. Vietin juuri maailman ihanimpia syntymäpäiviä New Yorkissa. Olen tässä iässä päässyt tekemään hienoja asioita, miksi keskittyisin mihinkään muuhun? Elämäni on ihanaa. Uskon, että jos olet onnellinen niin se näkyy kyllä naamasta, hän summasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?