Miljonääri-dj paljastaa: Selena Gomezin kanssa seurustelemisessa oli yksi todella ikävä puoli

Julkaistu:

Zedd kertoo romanssin aiheuttamasta ongelmasta Billboard-lehdessä.
Saksalainen musiikkituottaja-dj Zedd, oikealta nimeltään Anton Zaslavski, paljastaa Billboard-lehden haastattelussa, mikä oli huonoin puoli poplaulaja Selena Gomezin kanssa seurustelemisessa.

Gomezilla, 25, on esimerkiksi Instagramissa huimat 124 miljoonaa seuraajaa. Vaikka Zedd on itsekin tahkonnut miljoonia, hänen mukaansa romanssi koko maailman tunteman kaunottaren kanssa pari vuotta sitten aiheutti ongelmia läheisille.

– Toimittajat soittelivat vanhemmilleni. Ihmiset hakkeroivat kavereideni puhelimia. Olin vihainen, 27-vuotias Zedd sanoo.

– (Vaikka) tavallaan tiesin, mihin olin ryhtymässä. Hän on yksi maailman puhutuimmista ihmisistä, mutta minulla ei ollut aavistustakaan siitä, kuinka paljon se muuttaisi elämääni, hän jatkaa.

Kaksikon lyhyt suhde on jo päättynyt. Gomez viihtyy tätä nykyä R&B-muusikko The Weekndin kanssa, kun taas Zedd ei suostu paljastamaan parisuhdestatustaan.

Gomez tunnetaan myös näyttelijänä. Disney Channelin nuortenohjelmissa esiintynyt tähti aloitti uransa jo 7-vuotiaana.

Gomez valittiin 17-vuotiaana Yhdysvaltojen kaikkien aikojen nuorimmaksi Unicefin hyvän tahdon lähettilääksi. Hän on aiemmin seurustellut poplaulaja Justin Bieberin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt