Outo detalji Rihannan näyttävässä kuvassa – huomaatko tähden muutoksen? Nolo kömmähdys paljasti - Viihde - Ilta-Sanomat

Outo detalji Rihannan näyttävässä kuvassa – huomaatko tähden muutoksen? Nolo kömmähdys paljasti

Tarina ei kerro varmuudella, onko kyseessä uusi muotitrendi vai jälleen yksi supertähden Photoshop-moka.

10.8.2017 10:32

Poplaulaja Rihanna, 29, esiintyi maanantaina kotisaarellaan Barbadosilla sadonkorjuujuhlassa upeaan festivaaliasuun sonnustautuneena. Sadonkorjuujuhliin kuuluu erottamattomana osana karnevaalihenkinen, todella näyttävä pukeutuminen. Rihanna ei jäänyt seinäruusuksi timanttibikineissään ja höyhenpäähineessään.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Laulaja jakoi otoksen karnevaaleilta sosiaalisen median tileillään, ja se keräsi nopeasti valtavan määrän tykkäyksiä. Fanien huomio kiinnittyi kuitenkin erikoiseen yksityiskohtaan Rihannan kuvassa. Huomaatko, mikä se on?

Rihannan kuva pisti nopeasti liikkeelle väitteet siitä, että tähden kuvaa olisi muokattu Photoshop-ohjelmalla roimalla kädellä.

– Miksi hänen peukalostaan kasvaa toinen kynsi. Huonoa Photoshoppausta.

– Ilmiselvää kuvanmuokkausta.

– Miksi hänen täytyy muokata kuviaan, kommentoijat harmittelivat kuin yhdestä suusta.

Muissa juhlissa otetuissa kuvissa ylimääräisestä kynnestä ei näkynyt vilaustakaan.­

Toisaalta kyseessä olisi voinut olla jonkinlainen muotitrendi: Ehkäpä ylimääräinen kynsi oli osa asukokonaisuutta, ja oli paikallaan aivan tarkoituksella. Tätä on kuitenkin vaikeaa uskoa, sillä muissa samoilla karnevaaleilla otetuissa kuvissa Rihanna poseeraa iloisena ilman ylimääräistä kynttä.

Laulaja nappasi kuvia itsestään festivaalihumun tuoksinassa.­

Nettikansa käy kiivasta keskustelua myös siitä, onko popkaunotar käynyt mahdollisesti kauneusleikkauksissa, sillä hänen olemuksensa näyttää tuoreissa kuvissa huomattavasti aiempaa kurvikkaammalta.

Rihanna kuvassa vuonna 2009.­

Rihanna nousi tähdeksi Pon de Replay -hitillään vuonna 2005 ollessaan vasta 16-vuotias. Hän on voittanut lukuisia arvostettuja musiikkimaailman palkintoja urallaan, ja pysytellyt teini-ikäisestä lähtien yhtenä maailman tunnetuimpana ja suosituimpana R&B- ja popartistina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?