Tässä on maailman kallein mekko – hinta huimat 4,5 miljoonaa euroa: ”Nakumekko” nähty Marilyn Monroen yllä - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä on maailman kallein mekko – hinta huimat 4,5 miljoonaa euroa: ”Nakumekko” nähty Marilyn Monroen yllä

Seksikäs mekko on nähty muun muassa Marilyn Monroen yllä.

10.8.2017 7:35

Kuuluisa ihoa myötäilevä mekko nähtiin Marilyn Monroen päällä hänen laulaessaan uransa yhdessä viimeisiksi jääneistä esiintymisistään. Monroe lauloi hunajaisella äänellä syntymäpäiväserenadin Happy Birthday, Mr. President presidentti John F. Kennedylle toukokuun 19. päivänä vuonna 1962 New Yorkissa.

Erittäin piukka ja seksikäs, kimalteleva mekko huutokaupattiin Yhdysvalloissa viime vuoden lopulla. Mekkoon on ommeltu 2500 kristallia, ja tiettävästi se piti ommella Monroen ylle, sillä se on niin tiukka.

Mekon huutokauppahinta kohosi ennätyksellisen korkeaksi, ja se pääsi täten Guinnessin ennätysten kirjaan. BBC uutisoi reilun 4,5 miljoonan euron hinnan olevan korkein koskaan mekosta maksettu.

Iltapuvun huusi itselleen Ripleyn Usko tai älä -museoketju. Nyt mekkoa pääsee ihastelemaan San Fransiscossa ja se onkin kerännyt valtavan määrän ihastelijoita.

Yrityksen varajohtaja Edward Meyer kuvailee mekon olevan popkulttuurin ikonisin esine.

Marilyn Monroella oli siteitä San Fransiscoon. Hän avioitui baseball-legenda Joe DiMaggion kanssa tammikuussa 1954 San Fransiscon kaupungintalolla.

Legendaarista mekkoa pääsee ihailemaan kalifornialaiskaupungissa varsin lyhyen ajan. Ennätyskalliin mekon viimeinen näytteilläolopäivä on 5. syyskuuta 2017.

Yleisö on löytänyt tiensä Marilynin kuuluisan mekon luokse.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?