Barack Obaman Malia-tytär, 19, juhli festivaaleilla villisti: kompuroi ja pyöri lattialla nyrkkiä puiden – saatettiin pois alueelta - Viihde - Ilta-Sanomat

Barack Obaman Malia-tytär, 19, juhli festivaaleilla villisti: kompuroi ja pyöri lattialla nyrkkiä puiden – saatettiin pois alueelta

Yhdysvaltain entisen presidentin tytär innostui juhlimaan villisti suurilla festivaaleilla Yhdysvalloissa.

Malia on nauttinut viime aikoina ystäviensä seurasta.­

9.8.2017 18:13

Barack Obaman esikoistytär Malia juhli Chicagossa järjestelyillä Lollapalooza-festivaaleilla ystäviensä kanssa viikonloppuna.

Malia nautti The Mirror -lehden mukaan festivaaleista lähinnä VIP-alueella, mutta pistäytyi yhdysvaltalaisyhtye The Killersin keikan aikana myös muun yleisön seassa.

Malia innostui nauttimaan musiikista villisti ja hänen festivaaliviikonlopusta on levinnyt kansainvälisissä medioissa kuvia ja video. Videolla 19-vuotias entisen presidentin tytär fiilistelee musiikkia lattialla maaten ja päätään heilutellen.

The Mirror -lehden julkaisemalla videolla näkyy, kuinka Malia makaa lattialla pyörien ja hakkaa nyrkeillään lattiaa musiikin tahdissa. Hän nauttii musiikista myös villisti hiuksiaan heiluttaen. Voit katsoa kuvia ja videon tilanteesta The Mirror -sivuilta täältä.

Malia kuvattiin New Yrokissa rennossa farkkuasussa huhtikuussa.­

Yhdysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan Malia juhli niin lujaa, että hänet saatettiin illan päätteeksi golfautolla pois festivaalialueelta. Hänet nähtiin istumassa golfautossa uupuneen näköisenä. Brittimedia kertoo väsyneen Malian kompuroineen poistuessaan festivaalialueelta.

Sivuston mukaan on epäselvää, kuinka pitkä aika netissä leviävien kuvien ottamisesta kului ennen kuin Malia poistui festivaaleilta.

The Mirror -lehden mukaan Malian saattoi pois festivaaleilta mustiin pukeutunut kuljettaja. Lehden tietojen mukaan ei ole viitteitä siitä, että Malia olisi nauttinut illan aikana alkoholia. Hän on Yhdysvaltojen lain mukaan yhä alaikäinen, sillä ikäraja alkoholiin on useimmissa osavaltioissa 21 vuotta.

Syksyllä Malia aloittaa opinnot Harvardin yliopistossa.­

Page Six sivusto kertoo, että Malia kadotti illan aikana iPhonensa tanssittuaan railakkaasti. Sivuston mukaan hän kävi myöhemmin Applen liikkeessä hankkimassa korvaavan laitteen salaisen palvelun agenttien vahtiessa ulkopuolella.

Obamat kuvattuna vuonna 2002. Malia eli kahdeksan vuoden ajan erittäin suojattua elämää.­

Malia asui kahdeksan vuotta Valkoisessa talossa Obaman ollessa presidentti. Hän on elänyt hyvin suojattua elämää koko nuoruutensa. Viime aikoina Malia on nähty juhlimassa ystäviensä kanssa kuin kuka tahansa 19-vuotias. Hän aloittaa tänä syksynä opinnot Harvardin yliopistossa ja pääsee kokemaan perinteistä opiskelijaelämää.

Viime syksynä Malia aiheutti pienimuotoisen kohun, kun hänet ikuistettiin eräillä festivaaleilla kädessään tupakka.

Juttua korjattu 19:53: The Killers on Yhdysvalloista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?