Eevi Teittinen hempeilee UFC-kultansa kainalossa – neuvoo viiksekästä komistusta suorasanaisesti: ”Se sytyttää heti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Eevi Teittinen hempeilee UFC-kultansa kainalossa – neuvoo viiksekästä komistusta suorasanaisesti: ”Se sytyttää heti”

Eevi Teittinen nauttii kesästä Teemu-rakkaansa rinnalla.

Eevi Teittinen seurustelee UFC-ottelija Teemu Packalénin kanssa.­

8.8.2017 20:03

Fitnesstähti Eevi Teittinen myönsi toukokuussa IS:lle seurustelevansa UFC-ottelija Teemu Packalénin kanssa. Tuolloin suhde oli vielä hyvin tuore ja pari oli tapaillut vasta hetken.

Pian uutisen jälkeen Teittinen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan uuden rakkaansa kanssa.

Kaksikko vaikuttaa vakiintuneen kesän aikana ja nyt Teittinen hehkuttaa onneaan Instagramissa. Hän julkaisi hempeän yhteiskuvan onnellisen oloisesta parista. Fitnesskaunotar neuvoo kuvatekstissä, miten hänet saa ”kesytettyä”.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hempeä puhe ja tyynnyttely ei toimi naispuoliselle härälle. Ole suora ja hallitseva. Se sytyttää heti, Teittinen sanailee kuvatekstissä englanniksi.

Teittinen on lisännyt kuvatekstin perään sanan Sinä sydämen kera.

Teittisen hurmannut Packalén on luonut uran vapaaottelijana. 185-senttinen komistus on voittanut 8 ammattilaisottelua ja hävinnyt kaksi.

Teittinen puolestaan työskentelee hyvinvoinnin ja liikunnan parissa, ja on kilpaillut bikini fitneksessä. Hän on voittanut lajin suomenmestaruuden vuonna 2015 alle 160-senttisten sarjassa.

Teittinen oli aiemmin kihloissa rap-tähti Uniikin kanssa. Kaksikko erosi yllättäen viime kesäkuussa. He ehtivät olla yhdessä vuosia ja Uniikki kosi Teittistä näyttävästi vuoden 2015 Blockfesteillä. Entinen pariskunta nähtiin yhdessä myös Fitnesspäiväkirjat-sarjassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?