Krista Kosonen paljasti metodinsa humalanäyttelemiseen – tekee päihtyneenä muistiinpanoja: ”aamulla olen katsonut, että mitä ihmettä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Krista Kosonen paljasti metodinsa humalanäyttelemiseen – tekee päihtyneenä muistiinpanoja: ”aamulla olen katsonut, että mitä ihmettä”

Krista Kosonen paljasti Radio Aallon juontajille, kuinka näytellä uskottavasti humalaista.

Krista Kosonen tekee humalassa muistiinpanoja.­

8.8.2017 7:57

Radio Aallon Dynastian juontajat Jarkko Valtee ja Kimmo Vehviläinen tivasivat maanantaina viime perjantaina ensi-iltansa saaneen Miami -elokuvan päätähdiltä Krista Kososelta ja Sonja Kuittiselta, kuinka näytellään humalassa olevaa henkilöä.

– Meillä on sellainen käsitys, että yksi vaikeimpia asioita on näytellä uskottavasti humalaista. Leffassa oli yksi kohta, jossa istut autossa ja olet tosi kännissä, Vehviläinen haastaa Kososta videolla.

Jos video ei näy laitteellasi, katso se tästä linkistä.

– No siis, mähän olin kännissä, että ehkä sen takia, näyttelijäkaunotar naurahtaa.

– Niin kuin nytkin, Kosonen jatkaa vitsailua.

Krista Kosonen kertoi Radio Aallossa, kuinka näytellä luontevasti humalaista.­

Radiojuontajia kiinnostaa, kuinka vaikeaa humalatilan näytteleminen ilman ylilyöntejä.

– Mähän olen tietyissä kohtauksissa aika metodinäyttelijä. Minulla on ollut paljon harjoitusta tästä asiasta, Kosonen myöntää.

– Muutaman kerran tullessani humalassa kotiin olen yrittänyt tehdä siitä muistiinpanoja. Miltä minä nyt näytän, ja miten mä nyt hengitän ja kirjoittanut niitä fiiliksiä ylös. Sitten aamulla olen katsonut, että mitä ihmettä, Kosonen nauraa.

Sonja Kuittinen (vas.) ja Krista Kosonen näyttelevät elokuvassa siskoksia.­

Elokuvassa Kosonen roolihahmo Angela elää elokuvassa klubien täyttämää ja kimaltelevaa elämää. Kuittinen esittää elokuvan toista pääosaa, vasta aikuistumassa olevaa Angelan arkaa pikkusiskoa Annaa. Kuittinen tunnetaan muun muassa Kansallisteatterin Macbeth-näytelmästä, Tripla-televisiosarjasta ja SOFA-yhtyeestä. Annan rooli on Kuittisen ensimmäinen pitkässä elokuvassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?