Kiinteistötähti Mira Kasslin, 39, yllättäen kuvassa uuden komistuksen kanssa – ”Hän on minua hiukan nuorempi”

Julkaistu:

tuore suhde
Kiinteistötähti Mira Kasslin on löytänyt uuden poikaystävän.
Tv:stä tuttu kiinteistövälittäjä Mira Kasslin, 39, julkaisi Instagramissa suloisen yhteiskuvan uuden rakkaansa kanssa. Kuvassa Kasslin suukottaa vaaleaa komistusta ja vilkaisee kameraa kohti.

Kuvan yhteydessä hän kirjoittaa: Good at home, hyvä olla kotona, ja on lisännyt asiatunnisteiksi muun muassa sanat rakkaus ja elämä.Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Kasslin kertoi IS:n erikoistoimittaja Rita Tainolalle Tainola Show’ssa aiemmin, että on löytänyt uuden poikaystävän.

– Olen löytänyt kivan kundin ja olen onnellinen. Hän on minua hieman nuorempi, mutta se ei ole ongelma. Kundilla on hyvä itsetunto ja hän on uniikki ihminen, Kasslin sanoi.

Kiinteistötähti palasi äskettäin kotiin Mont Blancilta, jota oli valloittamassa.Muun muassa Me Naiset kertoi vuosi sitten maaliskuussa, että Kasslin erosi tuolloin nuoren mallirakkaansa Roope Pöyhösen kanssa. Nyt näyttää siltä, että ero on selätetty ja uusi rakkaus on löytynyt tilalle.

Kasslin nousi tunnetuksi voitettuaan Hjallis Harkimon vetämän Diili-ohjelman kolmannen kauden vuonna 2010. Sen jälkeen Kasslin on nähty omassa Mira ja miljoonakodit -sarjassaan.


Tv-ura on jäänyt nyt sivuun, mutta tähden elämään on mahtunut sen jälkeen monenlaisia vaiheita. Hän kävi muun muassa ison painonpudotusprosessin läpi pari vuotta sitten. Kasslin kertoi IS:lle syksyllä 2015, että pudotti nopeasti painoaan peräti 15 kiloa.

– Hyvä olo on tärkeä asia. Stressillä on isoin merkitys kunnon hallintaan. Elämänrytmi vaihtelee. Säännöllinen syöminen ja ravinnon laatu ovat tärkeitä. Minulla on usein kiire ja söin mitä sattuu. Rauhoitin hetken aikaa sille, mitä ja missä syön, Kasslin sanoi tuolloin.

Juttua täydennetty lisätiedoilla kello 11.51.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt