Huipputaiteilija löydettiin kuolleena kotoaan – oli kuudennella kuulla raskaana - Viihde - Ilta-Sanomat

Huipputaiteilija löydettiin kuolleena kotoaan – oli kuudennella kuulla raskaana

Francesca Lowe oli kärsinyt sydänvaivoista ja sairastanut noroviruksen ennen kuolemaansa.

6.8.2017 9:11

Taiteilija Francesca Lowe menehtyi 37-vuotiaana, kertoo Mirror-lehti. Aviomies Gavin Nolan löysi Lowen kuolleena parin Lontoossa sijaitsevan kodin kylpyhuoneesta. Lowe oli kuudennella kuulla raskaana.

Taiteen parissa menestyksekästä uraa luonutta Lowea pidettiin eräänä Britannian lahjakkaimmista nuorusta taidemaalareista. Lowe oli Mirrorin mukaan kärsinyt terveysongelmista ennen kuolemaansa. Hänellä oli pari viikkoa ennen kuolemaa ollut sydämen rytmihäiriöitä.

Lowe menehtyi 23. tammikuuta, mutta tieto laulajan kuolemasta tuli julkisuuteen vasta tällä viikolla. Brittilehtien mukaan viranomaiset ovat tutkineet Lowen kuolemaa ja tällä viikolla oikeus on kuullut muun muassa häntä hoitaneita lääkäreitä.

Top British artist who was six months pregnant found dead in bathroom by devastated husbandhttps://t.co/x8YZsirulR pic.twitter.com/7V0to6bohe— Daily Mirror (@DailyMirror) 4. elokuuta 2017

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Aviomiehen mukaan Lowe oli sairastunut norovirukseen kaksi päivää ennen kuolemaansa. Aviomies kuvailee heränneensä ja lähteneensä tarkistamaan huonovointisen tähden vointia. Hän löysi vaimonsa elottomana kylpyhuoneen lattialta.

– Menin kylpyhuoneeseen ja näin Francescan siellä. Lattialla oli oksennusta, ja kun kosketin häntä, niin hän oli kylmä. Kannoin hänet käytävälle ja ryhdyin elvyttämään häntä, aviomies kuvailee ja kertoo soittaneensa ambulanssin.

Kuolemaa käsitellään oikeudessa

Brittilehdet kertovat ambulanssin saapuneen seitsemässä minuutissa, mutta Lowen hyväksi ei enää pystytty tekemään mitään.

Viranomaisten mukaan Lowella oli ollut sydänongelmia jo ensimmäisen raskauden aikana. Kuolinsyyksi varmistui sydänsairaus nimeltä kardiomyopatia.

Mirror kertoo Lowen kuolemaan johtaneiden tapahtumien käsittelyn jatkuvan oikeudessa syyskuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?