Viihde

Muodokas Miss Helsinki -kaunotar puhuu kurvien puolesta: kaikkien ei tarvitse mahtua samaan muottiin – ”Voisin mennä kauneusleikkaukseen”

Julkaistu:

Miska Nikander kisaa Miss Helsinki -kilpailussa toista vuotta peräkkäin.
Miska Nikander, 23, valittiin viime vuonna Miss Helsinki -kilpailun ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Voiton kisassa nappasi Nikanderin nenän edestä Sephora Ikalaba, ja toinen sija jäi kummittelemaan hänen mieleensä.

Tänä vuonna Nikander kisaakin jälleen Helsingin kauneimman kruunusta Miss Helsinki -kilpailun All Stars -kaudella.

– Ensin ajattelen, etten lähde mukaan. Tajusin kuitenkin, että viime vuosi jäi vähän kaivertamaan enkä halunnut heittää tätä tilaisuutta hukkaan, Nikander kertoo IS:lle.

Hän myöntää, että hän suhtautui aluksi hyvin skeptisesti Miss Helsinki -kisaan, vaikka hakikin itse mukaan viime vuonna.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Minulla oli tosi paljon ennakkoluuloja tätä kilpailua kohtaan, mutta se ylittikin kaikki odotukset enkä vaihtaisi mitään. Viime vuosi oli ihan huikea.


Nikander haluaa osallistumisellaan näyttää, että myös muodokkaampi nainen voi olla Miss Helsinki ja pärjätä kauneuskisoissa.

– Ei tarvitse olla tietyissä mitoissa tai tietyn näköinen, vaan voit olla oma itsesi ja silti pystyt tähän, jos tarpeeksi haluat. Kaikkien ei tarvitse tulla samasta muotista, Nikander sanoo.

– Minä olen tosi luonnollinen ja oma itseni aina, hän jatkaa.


Miss Helsinki -kilpailussa kauneuskirurgia on sallittua ja useat kisaajat ovat muokanneet ulkonäköään erilaisten operaatioiden avulla. Myös Nikander myöntää asian.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Pientoimenpiteitä olen kokeillut, mutta en ole mitään sen suurempaa tehnyt. En näe, että kauneusoperaatioissa olisi mitään väärää. Mahdollisesti tulevaisuudessa itsekin voisin mennä. En sulje sitä pois, hän toteaa.

23-vuotias nainen pyörittää poikaystävänsä kanssa ravintolaa Helsingissä. Pari työskentelee tiiviisti yhdessä viime vuonna avatussa baarissa.

– Se sujuu yllättävän hyvin. Totta kai välillä on huonojakin hetkiä, mutta kaikki menee hyvin, kun osaa sulkea kotiasiat pois töistä.


Nuori yrittäjä myöntää, että oman baarin avaaminen ja samalla Miss Helsinki -kilpailuun osallistuminen oli raskasta. Hän toteaakin, että viime vuosi oli hänen elämänsä tähän asti rankin kokemus.

– Lopulta olin sekä henkisesti että fyysisesti aika poikki. Viime vuosi kokonaisuudessaan oli aika raskas.