Muodokas Miss Helsinki -kaunotar puhuu kurvien puolesta: kaikkien ei tarvitse mahtua samaan muottiin – ”Voisin mennä kauneusleikkaukseen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Muodokas Miss Helsinki -kaunotar puhuu kurvien puolesta: kaikkien ei tarvitse mahtua samaan muottiin – ”Voisin mennä kauneusleikkaukseen”

Miska Nikander kisaa Miss Helsinki -kilpailussa toista vuotta peräkkäin.

Miska Nikander haluaa näyttää, että missikisoissa voi pärjätä olemalla oma itsensä.­

4.8.2017 18:35

Miska Nikander, 23, valittiin viime vuonna Miss Helsinki -kilpailun ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Voiton kisassa nappasi Nikanderin nenän edestä Sephora Ikalaba, ja toinen sija jäi kummittelemaan hänen mieleensä.

Tänä vuonna Nikander kisaakin jälleen Helsingin kauneimman kruunusta Miss Helsinki -kilpailun All Stars -kaudella.

– Ensin ajattelen, etten lähde mukaan. Tajusin kuitenkin, että viime vuosi jäi vähän kaivertamaan enkä halunnut heittää tätä tilaisuutta hukkaan, Nikander kertoo IS:lle.

Hän myöntää, että hän suhtautui aluksi hyvin skeptisesti Miss Helsinki -kisaan, vaikka hakikin itse mukaan viime vuonna.

– Minulla oli tosi paljon ennakkoluuloja tätä kilpailua kohtaan, mutta se ylittikin kaikki odotukset enkä vaihtaisi mitään. Viime vuosi oli ihan huikea.

Miska Nikander toivoo, ettei kaikkien tarvitsisi mahtua samaan muottiin.­

Nikander haluaa osallistumisellaan näyttää, että myös muodokkaampi nainen voi olla Miss Helsinki ja pärjätä kauneuskisoissa.

– Ei tarvitse olla tietyissä mitoissa tai tietyn näköinen, vaan voit olla oma itsesi ja silti pystyt tähän, jos tarpeeksi haluat. Kaikkien ei tarvitse tulla samasta muotista, Nikander sanoo.

– Minä olen tosi luonnollinen ja oma itseni aina, hän jatkaa.

Nikander kertoo olevansa aina oma itsensä.­

Miss Helsinki -kilpailussa kauneuskirurgia on sallittua ja useat kisaajat ovat muokanneet ulkonäköään erilaisten operaatioiden avulla. Myös Nikander myöntää asian.

– Pientoimenpiteitä olen kokeillut, mutta en ole mitään sen suurempaa tehnyt. En näe, että kauneusoperaatioissa olisi mitään väärää. Mahdollisesti tulevaisuudessa itsekin voisin mennä. En sulje sitä pois, hän toteaa.

23-vuotias nainen pyörittää poikaystävänsä kanssa ravintolaa Helsingissä. Pari työskentelee tiiviisti yhdessä viime vuonna avatussa baarissa.

– Se sujuu yllättävän hyvin. Totta kai välillä on huonojakin hetkiä, mutta kaikki menee hyvin, kun osaa sulkea kotiasiat pois töistä.

Miska Nikander voisi tulevaisuudessa hakeutua johonkin kauneusoperaatioon.­

Nuori yrittäjä myöntää, että oman baarin avaaminen ja samalla Miss Helsinki -kilpailuun osallistuminen oli raskasta. Hän toteaakin, että viime vuosi oli hänen elämänsä tähän asti rankin kokemus.

– Lopulta olin sekä henkisesti että fyysisesti aika poikki. Viime vuosi kokonaisuudessaan oli aika raskas.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?