Yllätyspäätös: Martina Aitolehti astuu sivuun Miss Helsinki -kisasta 10 vuoden jälkeen – tilalle kilpailusta tuttu kaunotar - Viihde - Ilta-Sanomat

Yllätyspäätös: Martina Aitolehti astuu sivuun Miss Helsinki -kisasta 10 vuoden jälkeen – tilalle kilpailusta tuttu kaunotar

Missimammana jatkaa vuoden 2015 Miss Helsinki -kaunotar.

Martina Aitolehti astuu sivuun Miss Helsinki-kisasta.­

4.8.2017 12:49

Miss Helsinki -kauneuskilpailua kymmenen vuotta luotsannut Martina Aitolehti ilmoitti tänään siirtyvänsä sivuun kilpailun johdosta. Hänen jalanjäljissään jatkaa vuoden 2015 Miss Helsinki Rosanna Kulju.

– Totta kai on vähä haikea fiilis, mutta myös tosi hyvä. Olen kymmenen vuotta tehnyt kisaa ja se on älyttömän työläs projekti joka vuosi, Aitolehti kertoi.

Rosanna Kulju astuu Martinan saappaisiin.­

Aitolehti luovuttaa kilpailun Kuljun johdettavaksi hyvillä mielin.

– Olen monta kertaa miettinyt, kuka tätä voisi jatkaa, etten heitä työtä roskiin. Mulla on Rosannasta vahva intuitio, ja vastuu siirtyy nyt hänelle, Hän on sitten tyttöjen äiti, hieman haikea Aitolehti toteaa.

Aitolehti kehuu seuraajaansa vuolaasti ja uskoo tämän tuovan kilpailuun oman näkökulmansa ja uudistuksia.

– Toivottavasti näen mullistuksia ja uudistuksia. Itsekin toteutan finaalishow’ssa aina villeimpiä fantasioitani, joten kyllä kisan pitää olla jatkossa Rosannan näköinen, Aitolehti sanoo IS:lle.

– Rosanna on todella äidillinen ja ahkera. Hän on harvinaislaatuisen ahkera nuori nainen, joka ottaa vastuun työstään.

Rosanna Kulju kertoo IS:lle olleensa mukana kilpailun järjestelyissä aktiivisesti jo parin vuoden ajan.

– 2015 asti, kun itse voitin kilpailun, olen ollut mukana enemmän tai vähemmän. Olen ollut mukana valitsemassa tyttöjä ja valmentamassa heitä. Viime vuonna olin sellainen yleinen huoltaja. Pidin huolen pienistä yksityiskohdista.

Kulju odottaa innolla ensi vuoden kilpailua, jolloin hän pääsee vastaamaan kaikesta itse.

– Olen tästä todella onnellinen. Tämä on jotain sellaista, josta olen unelmoinut jo pitkään ja nyt se käy oikeasti toteen.

– Organisointi on mulle se, mitä haluan tehdä. Haluan johtaa ja haluan tehdä asioita, joissa näen itse omaa kädenjälkeäni. Tämä on minulle tosi iso juttu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?