Sara Sieppi hänen ja Roope Salmisen avoliitosta: ”On itsestään selvää, että minä siivoan” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Sieppi hänen ja Roope Salmisen avoliitosta: ”On itsestään selvää, että minä siivoan”

Hän osaa olla täydellinen avovaimo, ja yhteinen koti Roope Salmisen kanssa on viimeisen päälle sisustettu ja kaunis. – On itsestään selvää, että minä siivoan ja laitan kodin.

Sara Siepin ja Roope Salmisen suhde on viimeisen vuoden aikana ollut runsaasti otsikoissa.­

5.8.2017 8:07

Sara Sieppi, 26, on yksi julkisuuden tämän hetken erikoisimmista ja kiinnostavimmista henkilöistä yksinkertaisesta syystä. Hänellä on kaksi aivan erilaista puolta, jotka eivät oikein sovi toisiinsa yhteen.

Sieppi on kuvankaunis, jopa täydellisyyttä hipova avovaimo. Hän kertoo rakastavansa siivoamista ja kodin laittamista. Sieppi jakaa sosiaalisessa mediassa usein kuvia viimeisen päälle sisustetusta, todella kauniista kodistaan.

– On itsestään selvää, että minä siivoan ja laitan kodin. Roope ei ole ihan niin tarkka kuin minä olen, mutta se ei haittaa. Minä voin hyvin tehdä sen, Sieppi kertoo hymyillen.

Roope Salminen ja Sara Sieppi saapuivat syksyllä yhdessä Teit meistä kauniin -elokuvan ensi-iltaan. Salminen näyttelee elokuvassa Apulannan alkuperäisjäsentä Antti Lautalaa.­

Avopuoliso Roope Salminen on yksi Suomen tällä hetkellä tunnetuimmista julkkiksista, mikä tuo oman mausteensa heidän yhteiseloonsa. Sieppi myöntää, että hän on julkkispariskunnan tunteellisempi osapuoli.

– Välillä fiilikset menevät ihan älyttömiä vuoristoratoja. Roope osaa pysyä järkevänä. Hän on sanonut minulle, että pitää yrittää katsoa tilanteen kokonaiskuvaa, ja ymmärtää, että eivät asiat ole niin huonosti. Välillä voisin olla dramatisoimatta asioita niin paljon, hän nauraa.

Sara Sieppi poseeraa IS:n viikonvaihteen lehdessä upeissa bikinikuvissa.­

Kun tummahiuksinen kaunotar puhuu puolisostaan, hänestä huomaa, että aihe on herkkä. Ei liene liioiteltua väittää, että Salmisen ja Siepin vasta vuoden kestänyttä suhdetta on revitelty joka suuntaan enemmän kuin kenenkään julkkisparin suhdetta pitkään aikaan.

Jokin aika sitten Siepille soitettiin yhtäkkiä, että ovatko he menneet Salmisen kanssa kihloihin. Huhumylly kihloista käynnistyi, kun Salminen esiintyi festareilla sormus vasemmassa nimettömässään. Kihlaushuhujen jälkeen seuraavaksi pariskunnalta kyseltiin jo eroamisesta.

– Se on raskasta, että monet jaksavat seurata niin aktiivisesti meitä. Rakkaus on meidän välinen juttu. Olisi kivaa pitää se asia vain omana, Sieppi huokaisee.

Lue Sara Siepin haastattelu kokonaan Ilta-Sanomien viikonvaihteen lehdestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?