Jere ja Nanna Karalahti: Taas yhdessä! ”Ihminen on erehtyväinen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jere ja Nanna Karalahti: Taas yhdessä! ”Ihminen on erehtyväinen”

Kaksi vuotta aviossa olleet Jere ja Nanna Karalahti sanovat, että he ovat aina toistensa tukena. – Poikamme Jax nauttii nyt siitä, että vanhemmat ovat yhdessä.

5.8.2017 6:32

Elokuun aamuaurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. Kello on hieman yli seitsemän, mutta Helsingin Eiranrannassa on täysi touhu päällä. Parinkymmenen ihmisen ryhmä kuuntelee tarkasti, miten Nanna ja Jere Karalahti opastavat heitä treenaamaan.

Pariskunta vaikuttaa onnelliselta, mutta puolisen vuotta sitten ei ihan niin ollut. Tuolloin tapahtui jotakin, mistä Nanna ei pitänyt ja hän kirjoitti blogiinsa, että liitto on ohi. Tosin Nanna sanoi muutamia viikkoja sen jälkeen Ilta-Sanomille, ettei koskaan pidä sulkea ovia.

  • Katso yllä olevalta videolta, kun Nanna ja Jere ohjaavat Herotreeniään.

Intohimo liikuntaan yhdistää Nannaa ja Jereä.­

Kun Karalahtia katsoo, vaikuttaa siltä, että Jere on astunut ovesta sisään takaisin Nannan elämään.

– Emme ole jättäneet eropapereita, ja viihdymme toistemme seurassa, Nanna painottaa.

– Jax-poikamme nauttii siitä, että isä ja äiti ovat yhdessä. Olen aina ja ikuisesti Jeren tukena, hän herkistyy.

Äskettäin kaksivuotishääpäiväänsä yhdessä romanttisesti viettänyt pariskunta sanoo elävänsä tässä hetkessä, mutta viime kevään tapahtumat toki opettivat. Jere jopa muutti pois perheen yhteisestä kodista, mutta viime viikkojen aikana he ovat lähestyneet toisiaan ja nyt näyttää valoisalta.

Nanna ja Jere avioituivat elokuussa 2015. Pariskunta vietti hiljattain toista hääpäiväänsä.­

– Toisen osapuolen on ymmärrettävä, että ihminen on erehtyväinen. Minä olen oppinut sen, etten ajattele elämästä enää mustavalkoisesti. Kyllä elämä itsessään on kasvattanut ja kasvattaa, Nanna sanoo.

Pariskunta nauttii saadessaan treenata yhdessä.­

Pariskunta on oppinut senkin, että itsestä on pidettävä huoli. Näin pystyy antamaan suhteessa toiselle osapuolelle enemmän.

– Jos asioita miettii liikaa tai pyörittelee niitä päässään, se ei johda mihinkään. Meidän on oltava juuri sellaisia kuin sydämemme sanoo. Ihmisen teot kertovat hänestä eniten, he sanovat.

Heidän suhteensa siis jatkuu ja yhdessä matkataan vaikeuksien jälkeen eteenpäin.

– Elämme tässä hetkessä ja olemme sitä, mitä tunnemme. Jokaisessa suhteessa on eri tasoja, mutta keskinäinen kunnioitus tulee säilyttää.

Lue Nannan ja Jeren haastattelu kokonaan Ilta-Sanomien viikonvaihteen lehdestä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?