ISTV suora kello 20: Laura Voutilainen, Jari Sillanpää, Juha Tapio ja Lauri Tähkä samalla lavalla

Julkaistu:

LIVE
Harvinainen konsertti tarjoilee koko illan täynnä hittibiisejä suosituimmilta kotimaisilta artisteilta.
Helsingin Jäähallin lavalla kajahtaa lauantaina, kun neljä suomalaista tähtiartistia valtaavat lavan koko illan ajaksi. Eläköön Helsinki -konsertti esitetään lauantaina ISTV:ssä suorana kello 20.

Tarjolla on todella harvinaista herkkua, sillä konsertissa kirkkaimmat hittinsä esittävät pitkän ja menestyksekkään uran tehneet Laura Voutilainen, Jari Sillanpää, Juha Tapio ja Lauri Tähkä.

Yhdellä lipulla pääsee nauttimaan monen tähtiartistin suosituimmista kappaleista saman illan aikana. Eläköön Helsinki onkin kuin minifestivaali, sillä upean artistikattauksen lisäksi jäähallilla voi nauttia lukuisten baarien ja ravintoloiden antimista.


Ainutlaatuisen konsertti-illan avaa kello 19:30 Laura Voutilainen, joka on viime vuosina ihastuttanut menevillä Miks ei - ja Mä en kestä -hittibiiseillään. Keväällä Vain elämää -ohjelmaan osallistunut Voutilainen jäi kaikkien mieliin tunteikkailla ja vauhdikkailla tulkinnoillaan muiden tähtiartistien kappaleista.


Konserttia jatkaa kello 21 ikisuosikki Jari Sillanpää, joka laulaa pitkän ja menestyksekkään uransa varrelta suurimpia hittejään. Tulevalla Vain elämää -kaudella mukana oleva Sillanpää on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin jo vuosikymmenten ajan. Miehen suurimpiin hitteihin kuuluu nostalginen Satulinna ja viime vuosien radiomenestys Sinä ansaitset kultaa.


Hittikimara jatkuu kello 22:30, kun Juha Tapio ottaa yleisön haltuunsa. Hiteistään Kaksi puuta ja Eläköön tunnettu Tapio esiintyy tänä vuonna vain harvakseltaan. Moniääninen ja rakastettu tulkitsija sai juuri arvostetun Juha Vainio -palkinnon, joka myönnetään vuosittain ansioituneelle suomalaiselle sanoittajalle.


Energisistä keikoistaan tunnettu Lauri Tähkä päättää illan kello 24. Tähkä on hurmannut yleisönsä useilla hiteillään, kuten Pauhaava sydän ja Suudellaan. Viimeisimmillä hiteillään platinaa myynyt ja keikoistaan ylistävää palautetta saanut Tähkä on nähty myös Voice of Finland -ohjelman tähtituomarina.

Konsertti on nähtävissä vain suorana lähetyksenä. Siitä ei jää tallennetta.