Malli yritti varastaa yli tuhannen euron edestä design-tuotteita Harrodsilta – tuomari armahti: ”Sinulla on huomattavia kykyjä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Malli yritti varastaa yli tuhannen euron edestä design-tuotteita Harrodsilta – tuomari armahti: ”Sinulla on huomattavia kykyjä”

Armo kävi oikeudesta lontoolaistuomioistuimessa.

3.8.2017 22:29

Lontoolainen Natalia Sikorska, 28, yritti pihistää Harrodsin tavaratalosta Markus Lupferin takin, Claudie Pierlotin kengät, Pinkon käsilaukun ja hopeisen veitsen heinäkuun alussa.

Sikorska pysäytettiin kuitenkin ovella ja hänen saaliinsa, yli tuhannen euron edestä design-tuotteita, palautettiin kauppaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sikorska myönsi syyllisyytensä ja Westminsterin poliisituomari Grant McCrostie antoi mallille ja näyttelijättärelle 12 kuukauden ehdollisen vastuuvapauden, Daily Mail raportoi.

– Olet opiskelija ja käyt yliopistoa. Olet selvästi nainen, jolla on huomattavia kykyjä. Olet myös älykäs.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

McCrostie totesi taloustieteitä opiskelevalle Sikorskalle, että jos tämä pysyy erossa vaikeuksista seuraavan vuoden ajan, hän ei rankaise nuorta naista enempää.

– Tavaroiden varastaminen kaupasta, Harrods mukaan lukien, on väärin. Olet riskeerannut tulevaisuutesi. Mutta myönsit syyllisyytesi ja sinulla on edessäsi loistava tulevaisuus. Siksi hoidamme tämän asian nyt hieman lievemmin seurauksin, kuin pitäisi, poliisituomari sanoi lehden mukaan.

Sakot Sikorska silti sai maksettavakseen: 94 euroa kuluja ja 22 euroa lisäkuluja.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?