Tyttäreensä tuhansia törsännyt Jenna, 31, vei lapsensa Laylan, 7, tv-lähetykseen – tytön vahva meikki ja napapaita saivat raivon roihahtamaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Tyttäreensä tuhansia törsännyt Jenna, 31, vei lapsensa Laylan, 7, tv-lähetykseen – tytön vahva meikki ja napapaita saivat raivon roihahtamaan

Vain seitsenvuotias Layla vastasi äitinsä Jennan kanssa kohtaamaansa kritiikkiin Britannian This Morning -aamuohjelmassa.

Jenna Eastland vei seitsenvuotiaan tyttärensä tv-lähetykseen.­

3.8.2017 13:09

Ilta-Sanomat uutisoi eilen brittiäiti Jenna Eastlandista, 31, joka käyttää tuhansia euroja vain 7-vuotiaan Layla-tyttärensä ulkonäköön. Rahat kuluvat muun muassa meikkeihin, tekorusketuksiin ja pikkuruisiin vaatteisiin.

Jenna ostaa tyttärelleen hulppeita lahjoja, jotta tämä saavuttaisi unelmansa kuuluisuudesta. Äidin mielestä hänen tyttärensä on tylsistynyt ”normaaliin elämään” ja on päättänyt tavoitella uraa showbisneksessä.

– Monien mielestä Layla on liian nuori, mutta hän ei ole normaali seitsenvuotias. Hänestä tulisi loistava tosi-tv-tähti, Jenna kertoi aiemmin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jennalla myös kaksi poikaa, 9- ja 10-vuotiaat Noah ja Brody. Pojilla on diagnosoitu autismi, joten äiti toimii lastensa täysipäiväisenä hoitajana.

Torstaiaamuna Jenna ja Layla vierailivat Britannian This Morning -aamuohjelmassa. Layla saapui haastatteluun vaaleanpunaisessa napapaidassa vahvasti meikattuna.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Daily Mailin mukaan haastattelun aikana useat katsojat valittivat, että on väärin pukea Layla paljastaviin vaatteisiin. Jopa juontaja Ruth Langsford kyseenalaisti tytön kimaltavan napapaidan, mutta Jenna-äidin mielestä tytär voisi pukeutua niin joka päivä.

– Eivätkö Laylan vaateet ole liian aikuismaisia hänelle, Langsford kyseli haastattelussa.

– Layla on hyvin urheilullinen. Mielestäni hän näyttää hyvältä, Jenna vastasi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Layla itse ei puhunut haastattelussa juuri mitään, vaan hänen äitinsä hoiti puhumisen tyttärensä puolesta.

– Saan ihmisiltä kommentteja, että innostan pedofiileja. Mutta jos joku katsoo pikkutyttöäni sillä silmällä, heissä on jotain vikaa, Jenna totesi haastattelussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitter-käyttäjien keskuudessa kihisi aamuohjelman jälkeen. Monet syyttivät Jennan painostavan tytärtään lapsitähdeksi.

#ThisMorningThat poor child, dolled up like a tart and looking very uncomfortable.— Eleanor Mason (@em_mason24) 2. elokuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Lapsiparka, tällätty lumpuksi ja hyvin epämukavan oloinen.

You are sexualising your child you stupid woman !#ThisMorning— Sarah Brown🐾 (@SLB1977_) 2. elokuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Seksualisoit omaa lastasi!

She doesn't wanna be famous yet she's the one who's agreed to take her daughter on the telly already #thismorning— chloe (@ladychloe89) 2. elokuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Äiti ei halua olla kuuluisa, mutta hän suostui raahaamaan tyttärensä televisioon.

That 7 year old on this morning simply doesn't have the personality to be a "reality star" I think it's all her mam... #ThisMorning— ❌ B O B B Y ❌ (@officialbobzta) 2. elokuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Seitsenvuotiaalla ei ole persoonallisuutta olla tosi-tv-tähti. Taitaa olla äidin tekosia...

Kaikki eivät kuitenkaan suhtaudu Laylaan negatiivisesti. Nuori kaunotar on jakanut Instagram-tilillään Suomesta asti saamaansa fanipostia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hei, luin sinusta juuri suomalaisesta lehdestä. Ihailen haluasi näyttää hyvältä ja tehdä kaikkesi, jotta olisit kaunis. Totta kai olet kaunis myös ilman meikkiä. Vaikutat mukavalta tytöltä. Äitisi vaikuttaa myös mukavalta, vaikka monet yrittävät väittää jotain muuta. Jatka samaan malliin! Toivon sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää. Terveisiä Suomesta, englanniksi krjoitettu viesti kuuluu.

Edit 14.19: Suomennettu englanninkielinen faniposti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?