Juha Perälältä jäätävä kuitti julkkiskokin nimikkogrillin kanssa tuskailleelle Jaajo Linnonmaalle – suoriutui tehtävästä vain 15 minuutissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Juha Perälältä jäätävä kuitti julkkiskokin nimikkogrillin kanssa tuskailleelle Jaajo Linnonmaalle – suoriutui tehtävästä vain 15 minuutissa

Radiojuontaja Juha Perälä kuittailee Jaajolle kasaamattomaksi jääneestä pallogrillistä.

2.8.2017 12:29

Ilta-Sanomat uutisoi viime sunnuntaina radiojuontaja Jaajo Linnonmaan ongelmista kasata tähtikokki Jamie Oliverin nimikkogrilli. Monet juontajan seuraajista yltyivät vitsailemaan Linnonmaan ”kädettömyydestä”.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen aina rakastanut haasteita. Nyt tuli kuitenkin sen verran korkea vuori eteen, että pakko luovuttaa ja lyödä hakut santaan. Jamie Oliver, onnittelut, ei riittänyt kyky, loma eikä pinna rakentaa grilliäsi. Vien tämän nyt roskakatokseen ja toivottavasti sieltä joku insinööri sen löytää, Linnonmaa kirjoitti kuvan yhteydessä.

Nyt suosittua Aamulypsy-ohjelmaa Linnonmaan kanssa juontava Juha Perälä on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa kuittailee suoraan työtoverilleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Työkaverilla tuntui menneen kesäloma pähkäillessä. Itselläni meni 15 minuuttia ja Siskon pihaa koristi kukkanen. Itsellä kun kerrostalossa ei vielä ole laillista grillailla, Perälä kirjoittaa.

Kuva on kerännyt Instagramissa jo tuhansia tykkäyksiä ja kymmeniä vitsailevia kommentteja.

Linnonmaa päätyi antamaan Jamie Oliverin nimikkogrillin pois, sillä ei saanut sitä kasattua. Perälä kertoi kasanneensa grillin 15 minuutissa.­

Perälä tunnetaan Linnonmaan tavoin Radio Suomipopin suosittua Aamulypsyä. Ohjelmaa juontavat myös Anni Hautala ja Juha Vuorinen.

Anni Hautala, Juha Perälä ja Jaajo Linnonmaa juontavat Aamulypsyä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?