Jenna, 31, törsää tuhansia tyttärensä Laylan, 7, ulkonäköön – hiustenpidennykset, meikkejä ja tekorusketus: ”Hän on kypsä ikäisekseen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jenna, 31, törsää tuhansia tyttärensä Laylan, 7, ulkonäköön – hiustenpidennykset, meikkejä ja tekorusketus: ”Hän on kypsä ikäisekseen”

Julkaistu: 2.8.2017 10:44

Jenna Eastlandin mukaan hänen 7-vuotias tyttärensä on ”kypsä ikäisekseen”.

Brittiäiti Jenna Eastland, 31, käyttää tuhansia euroja vain 7-vuotiaan Layla-tyttärensä ulkonäköön. Rahat kuluvat muun muassa meikkeihin, tekorusketuksiin ja pikkuruisiin vaatteisiin, kertoo Mirror.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jenna ostaa tyttärelleen hulppeita lahjoja, jotta tämä saavuttaisi unelmansa kuuluisuudesta. Äidin mielestä hänen tyttärensä on tylsistynyt ”normaaliin elämään” ja on päättänyt tavoitella uraa showbisneksessä.

– Layla on aina rakastanut meikkejä ja pukeutumista. Jo kaksivuotiaana hän laittoi itselleen ripsiväriä. Hän on aina ollut kypsä ikäisekseen ja rakastaa poseeraamista, Jenna kertoo brittilehdelle.

– Pelkästään tanssiasut maksavat tuhansia, mutta sellaista se on.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka Layla on vain miltei kouluikäinen, Jenna tukee tyttärensä päätöstä käyttää paljastavia vaatteita ja elämäntyyliä.

– Layla syö kananmunistakin vain valkuaiset, sillä YouTube-videolla sanottiin sen olevan terveellisempää. Hän pitää joogasta ja jääteestä. Laylalla on pyykkilautavatsa, jota hän rakastaa esitellä napapaidoissa, Jenna selittää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Layla on kilpaillut jo useita kauneus- ja tanssikilpailuissa. Hän laittautuu joka päivä kaksi tuntia ennen kotoa poistumistaan.

– Saan jatkuvasti palautetta siitä, että seksualisoin Laylaa. Mielestäni ihmisissä on jotain vikana, jos he ajattelevat lapsesta niin, Jenna puolustelee.

– Monien mielestä hän on liian nuori, mutta hän ei ole normaali seitsenvuotias. Hänestä tulisi loistava tosi-tv-tähti, hän lisää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jennalla on kaksi poikaa, 9- ja 10-vuotiaat Noah ja Brody. Pojilla on diagnosoitu autismi, joten Jenna toimii lastensa täysipäiväisenä hoitajana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?