Viihde

Samuli Vauramo kihlasi amerikkalaisrakkaansa – nimettömässä ei vieläkään sormusta: taustalla yleinen syy

Julkaistu:

Näyttelijä Samuli Vauramo, kihlautui amerikkalaisrakkaansa kanssa jo huhtikuussa.
Näyttelijä Samuli Vauramo, 35, kihlautui jo huhtikuussa. Sormus puuttuu kuitenkin vielä, sillä Vauramo ei ole vielä löytänyt mieleistä sormusta.

– Minulla on selvä käsitys siitä, millainen sormuksen pitäisi olla. Saatan teettää sormukseni, mikäli en löydä juuri sellaista, jonka haluan, Samuli Vauramo perusteli.

Hänen amerikkalaisella morsiamellaan on kyllä jo upea sormus visusti sormessa. Kosinnan hoiti Samuli.

– Se on sellainen perinne, josta koin tärkeäksi pitää kiinni, näyttelijä muotoilee.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vauramo lentää jatkuvasti Suomen ja Yhdysvaltain väliä. Kihlattu ei ollut mukana Samulin osallistuessa torstaina uusimman elokuvansa Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset kutsuvierasensi-iltaan.

– Etenemme rauhallisesti. Hän ei ole julkisuuden henkilö, joten hän katselee tätä kaikkea nyt sivusta. Kun hän katsoo aiheelliseksi, hän voi alkaa ottaa osaa myös näihin tapahtumiin.

Samulista huokuu hyvä olo ja rentous.

– Olen erittäin onnellinen. Aikuistuminen vaikuttaa, turha hötkyily on kadonnut. Elämä kulkee tällä hetkellä mukavasti, Samuli arveli levollisen olonsa syiksi.

Hän ei ole nähnyt uutuuselokuvaa. Kuten ei muitakaan roolisuorituksiaan.

– Vuoden 2009 jälkeen en ole katsonut mitään, missä esiinnyn. Jälkiäänityksissä tietysti näkee joskus pätkiä, mutta kokonaisena en ole katsonut mitään elokuvaa.

Useissa kansainvälisissä elokuvissa nähty Samuli kokee olevan eduksi, kun näyttelijä ei ole liian tietoinen omasta suorituksestaan.

– Olen miettinyt kymmenen vuoden aikarajaa eli vuonna 2019 voisi katsoa kaiken siihen asti tekemänsä.

Ensi viikolla Vauramo alkaa kuvata uutta tv-sarjaa. Seuraavaksi hänet nähdään valkokankaalla lokakuussa, kun ensi-iltaan tulee Tuntematon sotilas, jossa hän esittää luutnantti Lammiota. Kuvattuna on myös Samulin ja Laura Birnin tähdittämä elokuva East of Sweden, joka saapuu valkokankaille alkuvuodesta.