Children of Bodomin Alexi Laiho keikkaili seitsemän vuotta murtuneen solisluun kanssa – ”En tajua, miten olen pystynyt” - Viihde - Ilta-Sanomat

Children of Bodomin Alexi Laiho keikkaili seitsemän vuotta murtuneen solisluun kanssa – ”En tajua, miten olen pystynyt”

Alexi Laiholla on takanaan monta kivuliasta vuotta. Vakava olkapäävamma ja murtunut solisluu ovat tehneet keikkailusta paikoitellen mahdotonta.

31.7.2017 17:22

Suomen ja maailman kovimpiin kitaristeihin lukeutuva Alexi Laiho kertoi Radio Rockin Iltapäivän Jussi69:lle, että putosi aikoinaan keikkabussin punkasta kivuliain seurauksin.

Laiho meni kipujen takia lääkäriin, joka korjasi olkapään huonosti ja vamma luutui väärin.

Vasta ortopedikäynnin jälkeen Laiho passitettiin asianmukaiseen hoitoon ja samalla todettiin, että hänen solisluunsa on ollut murtuneena vuosia.

– Se oli 2010, kun putosin keikkabussin ylimmästä punkasta, jossa olin nukkumassa. Tulin olkapää edellä lattiaan ja se meni paskaksi aika hyvin, Alexi muistelee.

Huolimatta olkapäästä ja murtuneista kylkiluista Alexi jatkoi rundia.

– Kymmenen keikkaa soitin. Jäljellä olisi ollut enää kolme tai neljä, mutta New Yorkissa jouduin jättämään keikan kesken.

Kipulääkkeistä ei ollut enää apua. Tuskat olivat kovat, laulaminen mahdotonta.

– Hengittäminenkin sattui. En pystynyt seisomaan. Heitin sitten kitaran seinään ja lähdin menemään. Jengi otti siitä vähän pulttia. Onneksi Municipal Waste nousi lavalle ja selitti mistä on kyse.

Murtumat korjattiin ja kaiken piti olla hyvin. Ei ollut.

– Pari vuotta sitten alkoi taas olla kipuja. Ne paheni, ja sitten vielä pikkasen paheni. Menin oikealle spesialistille. Se totesi, että korjattu olkapää oli luutunut väärin ja solisluu oli ollut poikki seitsemän vuotta. En tajua. Se kaverikin ihmetteli, miten olen pystynyt olemaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?