Nanna Karalahti hankki 16-vuotiaan apulaisen – hoitaa lasta ja tekee kotitöitä: ”Käytän myös nätisti hyväksi sukulaisiani” - Viihde - Ilta-Sanomat

Nanna Karalahti hankki 16-vuotiaan apulaisen – hoitaa lasta ja tekee kotitöitä: ”Käytän myös nätisti hyväksi sukulaisiani”

Nanna Karalahti on palkannut avukseen lastenhoitajan, jotta hän pystyy itse treenaamaan.

Nanna Karalahti on hankkinut kesän ajaksi 16-vuotiaan lapsenvahdin.­

31.7.2017 11:31

Liikuntavalmentaja Nanna Karalahti kertoo blogissaan Miten treenaaminen sujuu pienen lapsen kanssa? -nimeä kantavassa kirjoituksessa treenaamisesta pienen lapsen kanssa.

Ahkerana ja innokkaana liikkujana tunnettu Nanna on 1-vuotiaan Jax-pojan äiti. Hän ei halua tinkiä treeneistään pienestä lapsesta huolimatta, ja on keksinyt avun ajanpuutteeseen.

– Kesän ajan minulla on ollut 16-vuotias tyttö hoitamassa Jaxia. Käyn treenaamassa juuri päiväunien aikaan, jolloin samaan aikaan tyttö on kerinnyt tekemään vähän kotitöitä, Nanna kertoo blogissaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nannan mukaan helpoin ja paras aikaa treenaamiseen on silloin, kun Jax nukkuu päiväunia. Välillä Nannan lastenhoitaja puolestaan viettää aikaa puistossa Jaxin kanssa sillä välin, kun hän itse treenaa.

Nanna kehottaa myös muita hyödyntämään lastenhoitajia, jotta oma arki sujuisi mutkattomammin.

– Jokaisen lähipiiristä tai tuttujen tutuista löytyy nuori tyttö tai poika, joka rakastaa lapsia ja jolle kelpaa pieni taskuraha! Asia vaan puheeksi, ja oma treeniaika kuitenkin on niin arvokasta, että siitä voi muutaman euron maksaakin.

Nanna luottaa myös muiden läheistensä apuun lapsenhoidossa. Jaxilla on elämässään laaja tukiverkosto, johon Nanna tukeutuu tarvittaessa.

– Käytän myös nätisti hyväkseni siskojani, äitiäni ja muita Jaxin sukulaisia ja kummeja. Hekin lähentyvät pojan kanssa paremmin, kun en ole vieressä säätämässä, hän toteaa.

Nanna erosi keväällä aviopuolisostaan jääkiekkoilija Jere Karalahdesta. Pari ehti olla naimisissa noin puolitoista vuotta.

Nanna Karalahdella on vahva tukiverkosto, joka auttaa tarvittaessa Jax-pojan hoitamisessa.­

Jax-poika on viettänyt eron jälkeen aikaa sekä äitinsä että isänsä kanssa. Nanna kertookin järjestelyn helpottavan hänen treenaamistaan.

– Tietenkin poika on myös isän kanssa, jolloin treeniajalla ei ole merkitystä, hän kertoo blogissaan.

Nanna kertoi toukokuussa IS:lle, että entinen pariskunta on yhä hyvissä väleissä.

– Meillä on tietysti puhevälit, koska meillä on yhteinen lapsikin. Olen sitä mieltä, ettei ovia pidä koskaan sulkea mihinkään suuntaan. Meistä kukaan ei tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Nanna sanoi tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?