Toni Wirtanen talutti vaimonsa lääkäriin – masentunut Jannika B ei kyennyt käymään edes postilaatikolla - Viihde - Ilta-Sanomat

Toni Wirtanen talutti vaimonsa lääkäriin – masentunut Jannika B ei kyennyt käymään edes postilaatikolla

Toni Wirtanen huomasi nopeasti, ettei hänen vaimonsa ole enää oma itsensä.

Masennuksen kanssa kamppaillut Jannika B kiittää aviomiestään Toni Wirtasta Instagramissa.

31.7.2017 9:06

Apulanta yhtyeen laulajan Toni Wirtasen vaimo, laulaja Jannika B paljasti eilen Instagram-tilillään käyvänsä uupumuksen ja väsymyksen takia läpi raskasta elämänvaihetta.

Nyt Jannika on saanut runsaasti kannustavaa palautetta ja vertaistukea, josta hän kiittää Instagram-tilillään.

Erityiskiitoksen hän kuitenkin omistaa aviomiehelleen Tonille, joka on hoitanut vaikeina aikoina pariskunnan pian 2-vuotiasta Martta-tytärtä.

– Haluan kiittää rakasta aviomiestäni, joka näki jo kauan ennen minua, että en ole oma itseni. Hän on tehnyt kaikkensa minun onneni eteen. Hän on hoitanut kodin ja lapsemme silloin, kun en itse ole siihen kyennyt niin, ettei rakas pieni tyttäremme ole koskaan joutunut näkemään rikkinäistä äitiään ja luulemaan, että hän olisi syypää äidin huonoon oloon.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Jannika kiittää Tonia siitä, että tämä ymmärsi viedä hänet lääkäriin silloin, kun hän ei itse siihen pystynyt.

– Kiitollinen olen myös siitä, että hän varasi minulle lääkäriin ajan ja lähes talutti minut sisälle asti. Enhän itsekään varsinaisesti vielä tajunnut, että mikään olisi ollut vialla. Ajattelin vain, että tämmöinen surullinen elämää pelkäävä hahmoko minusta on nyt tullut? Onneksi ei.

Uupumus ja masennus ovat salakavalia tiloja. Siksi Jannika toivookin, että hänen avautumisensa voi saada jonkun toimimaan itsensä tai läheistensä puolesta.

– Minä koen olevani hyvinkin vahva ihminen, enkä koskaan osannut edes kuvitella, että joskus voisin vajota niin syvälle, että postilaatikolla käyntikin tuntuu ylitsepääsemättömältä. Meillä kaikilla on kuitenkin omat kipurajamme. Älkäämme väheksykö niitä – omiamme tai toisten.

Eilen Jannika avautui pitkällä kirjoituksella masennuksensa ja uupumuksensa yksityiskohdista.

Hän paljasti, ettei ole jaksanut väsymyksensä takia vastata aina edes puhelimeen.

– Olen tuntenut itseni huonoksi, rumaksi ja riittämättömäksi kaikin tavoin – luuseriksi, joka ei kestä musamaailman ja elämän paineita. Olen tuntenut olevani täysin yksin, vaikka todellisuudessa olen itse ollut väsynyt, poissaoleva ja etäinen. En ole jaksanut pitää itsestäni huolta tai nähdä ystäviäni, enkä aina edes vastata puhelimeen, hän kertoi.

Pariskunnan rakkaustarina alkoi viisi vuotta sitten. Jannika paljasti, että heidän suhteensa sai alkunsa, kun Jannika haastatteli Tonia blogiinsa.

– Tasan viisi vuotta sitten haastattelin erästä kaljua punkkaria blogiini. Se antoi kaksi neuvoa. 1. Älä jätä päivätöitäsi 2. Älä ryhdy laulajaksi. Vaan kuinkas sitten kävikään? Jannika kirjoitti vuonna 2016.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?