Ensitreffit alttarilla -Miia muutti rakkaansa kanssa hulppeaan asuntoon – kolmekerroksinen unelmakoti: ”Onhan se pirulaisen kallis”

Julkaistu:

uusi koti
Miia Ezen kertoo blogissaan ostaneensa rakkaansa kanssa kauniin unelmakodin.
Ensitreffit alttarilla -sarjassa sokkona naimisiin mennyt Miia Ezen on sittemmin löytänyt uuden rakkauden. Ezen on kertonut blogissaan uudesta kullastaan, jota hän nimittää mystisesti ”Ruusumieheksi”.

Nyt Ezen on muuttanut rakkaansa kanssa uuteen asunnon. Meikkitaiteilijana työskentelevän naisen uusi koti on melkoinen unelma-asunto.

Hän kertoo tuoreessa blogikirjoituksessaan, että aluksi sopivaa vuokrakotia ei meinannut löytyä. Onni kuitenkin kääntyi.

– Yhtäkkiä kuitenkin tämä kaunotar tuli vastaamme – uusi, valoisa ja suuri asunto. Onhan se pirulaisen kallis, mutta sitä se täällä päin on. Pitää vaan tehdä kovasti töitä, Ezen kertoo blogissaan.

Ezenin uudessa rivitalokodissa on peräti kolme kerrosta ja hulppea mukavuudet. Vaaleilla väreillä maalattu ja sisustettu asunto on avara ja moderni.

– Keittiömme on yhdistetty olohuoneeseen ja tämä on se kerros, johon pääovesta kävellään sisään. Olohuoneessa on suuret ikkunat ja osittain noin neljän tai viiden metrin katto. Yläkerrasta löytyy makuuhuone ja Ruusumiehen työhuone. Rakastan tätä valoa ja avaruutta.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kolmekerroksisen asunnon pohjakerroksessa on sauna, kodinhoitohuone ja Ezenin työhuone. Vessoja asunnosta löytyy kolme, samoin kuin suihkuja.

– En ole koskaan asunut näin monen kerroksen asunnossa, Ezen hämmästelee.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman aikoihin Ezen työskenteli lentoemäntänä. Sittemmin hän jätti työnsä ja aloitti opiskelun. Nykyään hän elättää itsensä meikkitaiteilijana.


Ezen ja ”Ruusumies” asuivat aiemmin Helsingissä merenrannalla sijaitsevassa yksiössä. Pari muutti 45 neliön asuntoon vasta viime vuoden lopussa.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ezen jakoi edellisestä kodistaan ahkerasti kuvia sosiaalisessa mediassa ja lupailee tekevänsä näin myös uuden asunnon kohdalla.

Uudesta kodistaan innostunut nainen kiittelee blogikirjoituksensa lopuksi sitä, miten hyvin asiat ovat tällä hetkellä.

– On se jännää kuinka elämä heittelee suuntaan jos toiseen, mutta nyt on kaikki hyvin ja muuta en tarvitse.

Ezen meni tosi-tv-sarjassa naimisiin Olli Laineen kanssa. Suhde ei kantanut ohjelman jälkeen ja pari erosi.

Juttua korjattu klo 10:30: Ezen on vuokrannut asunnon, ei ostanut.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt