Fitnesskaunotar Janni Hussi poseeraa viettelevänä korsetissa käsirautojen kanssa – uusi Instagram-kuva yllättää: ”Onpa rohkea kuva” - Viihde - Ilta-Sanomat

Fitnesskaunotar Janni Hussi poseeraa viettelevänä korsetissa käsirautojen kanssa – uusi Instagram-kuva yllättää: ”Onpa rohkea kuva”

Fitnesskaunotar yllätti seuraajansa julkaisemalla viettelevän kuvan roolihahmostaan.

Janni Hussi on siirtynyt fitnessin parista valkokankaalle.­

30.7.2017 20:06

Fitnesskaunotar Janni Hussi, 25, poseeraa uudessa rohkeassa Instagram-kuvassaan täysin poikkeuksellisessa tyylissä.

Nykyään brunettena viihtyvä Hussi on kuvaamassa komediaryhmä Biisonimafian kanssa uusia sketsejä.

Roolia varten hän on pukenut ylleen blondin peruukin ja melko antavan korsetin. Kaulassaan hänellä on muodikas choker-koru.

Fitnesskaunotar poseeraa kuvassa viettelevä ilme kasvoillaan ja käsiraudat kädessään.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

– Blondiksi roolia varten? Blogi päivitetty! Paljon matskua Biisonimafian kuvauksista sekä siitä, miten ihmeessä päädyin mukaan elokuvaan, Hussi kertoo kuvatekstissä.

Poikkeuksellinen kuva on kerännyt nopeasti paljon ihastelevia kommentteja.

– Vai tuhmeliinina, kommenteissa hämmästellään.

– Käsiraudat ei lupaa hyvää. Voi olla paikat kipeät kun on tuhma tyttönen asialla, eräs kommentoija naureskelee.

– Onpas rohkea kuva, mutta kaunis olet, eräs kommentoija sanoo.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Blogissaan Hussi kertoo, että hänet pyydettiin mukaan Biisonimafiaan.

– Jotenkin sitten vaan sattumien kautta minuun otettiin yhteyttä Biisonimafiasta viime vuoden loppusyksystä, ja pääsin mukaan näyttelemään BM-sketseihin.

– Ja tässä sitä nyt ollaan, suunnitellaan parhaillaan jätkien kanssa uutta ja tulevaa, jotain niin siistiä ja jännää! Hyvien tyyppien kanssa on vaan niin makee tehdä töitä, sellaisista haluaa pitää kiinni! Ja usein juuri niistä työkavereista tulee sitten ihan ystäviäkin.

Fitnesskaunotar ei ole ensimmäistä kertaa kameran edessä näyttelijän roolissa, sillä hänet nähdään juuri ensi-iltaan tulleessa Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset -elokuvassa.

– En ollut koskaan ennen ajatellut, että haluaisin näytellä. Yhtäkkiä kuitenkin tämmöinen mahdollisuus heitettiin nenäni eteen ja tartuin siihen, koska rakastan haasteita! Ja onneksi tartuin, sillä tästä taisi nyt löytyä aivan uusi rakkaussuhde ja intohimo!, Hussi kertoo blogissaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?