Red Hot Chili Peppers tilasi erikoisherkkua suomalaiselta ruokabloggaajalta – hauska yhteydenotto yllätti

Maailmankuulu yhtye tilasi erikoiskakun suomalaiselta bloggaajalta.

Helsinkiläisbloggaaja sai yhteydenoton Red Hot Chili Peppersiltä.

29.7.2017 20:53

Helsinkiläinen Veera Rusanen pitää sokeritonta ruokablogia nimeltä The Queen of Delicious. Bloggaaja sai yhteydenoton yllättävältä taholta, kun kuuluisa yhdysvaltalaisyhtye tilasi Rusaselta jälkiruokaa.

– Red Hot Chili Peppers esiintyy tänään Kaisaniemessä. Etsiessään netistä sokerittomia jälkkäreitä Helsingissä, päätyivät he blogiini, ottivat yhteyttä ja pyysivät leipomaan porkkanakakun! Ja mähän leivoin!, Rusanen kirjoittaa bloginsa Facebook-sivulla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rusanen kertoo Ilta-Sanomille, että bändin edustaja otti häneen tänään sähköpostilla yhteyttä.

– Joku bändistä oli etsinyt sokerittomia jälkiruokia Helsingissä. He kysyivät blogini kautta, että osaisinko suositella paikkoja josta saa sokerittomia jälkiruokia tai voisinko peräti leipoa porkkanakakun heille, Rusanen kertoo.

– Minä sitten leivoin porkkanakakun, bloggaaja nauraa.

Red Hot Chili Peppers on Euroopan-kiertueellaan ja esiintyy tänään Helsingissä.

Erityistoiveita kakun ulkonäköön tai kokoon ei yhtyeellä ollut. Rusanen kertoo leiponeensa tismalleen samanlaisen vegaanisen ja sokerittoman porkkanakakun, jonka resepti hänen blogistaan löytyy. Kakun leipomiseen meni Rusasen mukaan pari tuntia aikaa.

Rusanen painottaa, ettei ole leipuri. Bloggaaja ei yleensä ota tilauksia vastaan.

– Tämä oli kuitenkin hauska tilaisuus tehdä jotain vähän erikoista, niin halusin siihen tarttua, Veera Rusanen kertoo.

Ruokabloggaaja ei paljasta, minne kakku sovitusti toimitettiin. Nähtäväksi jää, saako kakuntekijä palautetta sokerittomasta herkustaan.

Red Hot Chili Peppers konsertoi Kaisaniemen puistossa järjestettävässä Kaisafest-tapahtumassa lauantai-iltana. Kalifornialaisyhtyeen lisäksi konsertissa nähdään suomalainen Disco Ensemble ja yhdysvalatalinen Hollywood Undead.

Chad Smith ja Red Hot Chili Peppers -kitaristi Josh Klinghoffer viettivät perjantaina myös aikaa suomalaisen jääkiekon parissa. Kaksikko seurasi Jokereiden harjoitusottelua Vantaalla yhdessä Jari Kurrin kanssa. Ilta-Sanomat oli paikalla, kun Smith pudotti kiekon jäähän.

Smith kehui illan ottelua hyväksi kokemukseksi.

RHCP-bändin jäseniä Jokereiden katsomossa.

– Tämä oli paras jääkiekko-ottelu, jonka olen koskaan nähnyt heinäkuussa, hän sanoi IS:lle Vantaalla.

– Tämä on myös ainoa ja ensimmäinen, hän tarkensi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?