Kuvat ennen ja nyt: Näin HIM:n musiikkivideolla vuonna 1999 esiintynyt kaunotar on muuttunut – Ninja, 35, on upea plusmalli

Ninja Sarasalo julkaisi Instagramissa luomukauneutta ylistävän selfien.

28.7.2017 23:01

Huippumalli Ninja Sarasalon, 35, ura alkoi 2000-luvun alussa, kun hän oli vasta äskettäin täysi-ikäistynyt nuori nainen.

Sittemmin Ninja on tehnyt töitä ravintola-alalla oman ruokayrityksensä parissa, koettanut siipiään artistina ja nyt aivan viime aikoina myös plusmallina.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Ninja on jakanut Instagramissa paljon kuvia viime aikojen mallintöistään. Kaunotar osoittaa kuvillaan, että kurvikkuus ja luonnollisuus on uusi hoikka. Hänen kuvansa keräävätkin seuraajilta paljon ylistystä.

– Kaunis, sopusuhtainen kroppa.

– Täydellisen ihana, seuraajat kommentoivat.

Villit vuodet takana

Eksoottisen näköinen nuori kaunotar niitti kansainvälistä uraa eri puolilla maailmaa, esiintyen muun muassa Gaultierin mainoskuvissa. Hänet muistetaan myös HIM:n musiikkivideolta Right Here In My Arms.

Ninja Sarasalo Helsingissä VIP-juhlissa kesällä 2003.

Sarasalo seurusteli mallinvuosiensa alkuvaiheessa muusikko Kim Heroldin kanssa. Pariskunta oli näyttävä näky Helsingin seurapiireissä.

Kim Herold ja Ninja Sarasalo poseerasivat IS:lle yhdessä vuonna 2000.

Avioitui vuonna 2013

Nyt Ninja elää rauhaisaa perhe-elämää Suomessa. Mallikaunottarella on suomalais-japanilaisen aviomiehensä Yoshiki Tamuran kanssa vuonna 2009 syntynyt poika Taito. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2013. Ninja kertoi tärkeästä päivästään hiljattain IS:n haastattelussa.

Ninja ja tämän suomalais-japanilainen mies avioituivat vuonna 2013. Ninja oli upea morsian.

– Tarjolla oli aasialaisia lempiruokiamme. Vieraat olisivat toivoneet sushia, mutta sitä syömme niin paljon muutenkin, ettemme halunneet sitä häihimme, Ninja kertoi.

– Pelkäsin, että juhlat ja kaasoni vaivannäkö menevät hukkaan rankkasateen takia. Hääkuvamme otettiin Kalliossa puistossa ja vettä tuli aivan kaatamalla silloinkin. Tiet lainehtivat, hän muisteli myös.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?