Uutuuskirjassa törkyisiä paljastuksia maailmantähdistä: prinsessa Dianan rakas oli huumeaddikti, bailasi laittomilla klubeilla... - Viihde - Ilta-Sanomat

Uutuuskirjassa törkyisiä paljastuksia maailmantähdistä: prinsessa Dianan rakas oli huumeaddikti, bailasi laittomilla klubeilla...

Studio 54:n tarina on paketoitu yksiin kansiin – ja se on rajua luettavaa.

Jono Studio 54:n ulkopuolella oli aina pitkä ja ovimiehen tunteminen elinehto, mikäli mieli sisään.

28.7.2017 12:48

Prinsessa Dianan edesmennyt rakastaja Dodi Faeyd kuvataan uutuuskirjassa kokaiiniriippuvaisena bilettäjänä, joka etsi hedonistisia nautintoja muun muassa laittomilta klubeilta, The Daily Mail raportoi.

Kirjan mukaan Fayedilla oli aina mukanaan ”mahtavaa kokaa” kun hän juhli New Yorkin hylätyissä rakennuksissa järjestetyissä ”vaarallisissa bileissä”.

Fayed oli kanta-asiakas manhattanilaisella Studio 54 -klubilla, jossa Fayedin lisäksi pystyi bongaamaan supermalleja, poptähtiä ja Hollywood-legendoja.

Kirjan kirjoittaja Mark Fleischman kuvailee teoksessaan Inside Studio 54, kuinka klubille saapuneet tähdet käyttivät huumeita ja harrastivat seksiä hämärissä nurkkauksissa.

Liza Minelli

Ennen suhdettaan Dianaan Fayed oli kuuluisa playboy, joka vietti huumeiden vauhdittamaa elämää New Yorkissa.

– Dodi rakasti Quaaludeja, hyvälaatuista kokaiinia ja kuumia naisia. Ja hänellä oli aina kaikkia niitä, Fleischman kirjoittaa kirjassaan.

Fleischman omisti Studio 54:n vuosina 1981-1984.

Fleischmanista ja Fayedista tuli hyviä ystäviä. Miehillä oli tapana kierrellä aamuöisin laittomilla klubeilla New Yorkin pahamaineisimmilla ja vaarallisimmilla alueilla.

Kaksikko kutsui itseään ”aamuyön partioksi” ja he saivat usein seuraa laulaja Liza Minellista, Joe Cockerista, tennisässä Vitus Gerilaitiksesta ja Hollywoodin jättiläisistä Tony Curtisista, Jack Lemmonista, Robin Williamsista, John Belushista ja Nick Noltesta.

Robin Williams

Kirja kertoo myös edesmenneen Robin Williamsin jatkuvasta juhlimisesta.

Williamsin kerrotaan klubilla vieraillessaan viettäneensä suurimman osan ajastaan DJ:n kopilla tuijottaen tanssilattialle.

– Hänellä oli melkoinen ruokahalu, mitä tulee kokaiiniin ja alkoholiin, Fleischmann paljastaa.

– Meillä oli yksi drinkki, joka sai Williamsin rauhoittumaan. Se teki hänestä vähemmän maanisen. Sen avulla hän pystyi rentoutumaan ja nauttimaan elämästään.

John Belushi leffassa Delta-jengi.

Kirja käsittelee myös bluesveljeä John Belushia.

Fleischman kirjoittaa miehen olleen “erittäin hauska, mutta muuttuneen pahapäiseksi liikaa huumeita ja alkoholia nautittuaan”.

Jack Lemmon

Oscar-voittaja Jack Lemmon oli puolestaan ”charmikas, mutta samalla erittäin surullinen puhuessaan kokaiiniaddiktiostaan. Nick Nolte oli puolestaan ”täydellinen villimies”.

– Minut vedettiin mukaan julkkisten maailmaan, jossa oli huumeita, valtaa ja seksiä. Olin jopa porukan jonkinlainen johtaja lähes neljän vuoden ajan, ja se homma myrkytti minut, kirjailija tunnustaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?