Kirsi Salo, 50, yllättää yläosattomissa – poseeraa sensuellissa uintikuvassa vain lumpeenlehti povensa peittona - Viihde - Ilta-Sanomat

Kirsi Salo, 50, yllättää yläosattomissa – poseeraa sensuellissa uintikuvassa vain lumpeenlehti povensa peittona

Kolumbiaan muuttanut Kirsi Salo nauttii Suomen kesästä uimisen ja luonnon parissa.

Kirsi Salo osti hiljattain suuren tilan Kolumbiasta. Etelä-Amerikassa viihtyvä hyvinvointivalmentaja on kuitenkin palannut Suomeen kesäksi.­

28.7.2017 10:19

Kirsi Salo tuli 2000-luvun alussa tutuksi tv-katsojille Nelosen uutisista ja Heikoin lenkki -visailusta. Sittemmin Salo jätti tv-työt, ryhtyi hyvinvointivalmentajaksi, opiskeli tantraa ja osti tilan Kolumbiasta.

Salo on viihtynyt viime aikoina tiiviisti Kolumbiassa, mutta viihtynyt kesällä myös Suomessa. Hyvinvointivalmentajana työskentelevä nainen nauttii ekologisesta elämäntyylistä ja esittelee sitä mielellään sosiaalisessa mediassa.

Torstaina entinen tv-kasvo julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän nauttii Suomen luonnosta ja kesästä. Kuvassa Salo poseeraa järvessä kesken leppoisan uintihetken. Meikitön kuva on paitsi hyvin sensuelli, myös rohkea. Salo poseeraa siinä ilman rihman kiertämää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ihanaa, aurinko paistaa! Ota äkkiä kuva. Kaikennäköistä valoa tuli, Salo kirjoittaa kuvatekstissä.

Salon poven peittona kuvassa on ainoastaan lumpeenlehti ja kameraan osuva heijastus. Hän on merkinnyt kuvan suomen luonto -aihetunnisteella.

Tällä hetkellä Salo puuhaa ekotilaa ja yhteisöä Kolumbiasta ostamalleen maatilalle. Salon suunnitelmissa on muuttaa tilalleen ystäviensä ja perheensä kanssa. Salolla on kaksi poikaa yhdessä ex-kumppaninsa Sammy Aaltosen kanssa.

– Vuodenvaihteeseen mennessä olisi tarkoituksena saada rakennettua lisää asuntoja perheelle ja ystäville, hän kertoi IS:lle huhtikuussa.

Kirsi Salo kertoi IS:lle huhtikuussa perustavansa ekoyhteisön Kolumbiaan.­

Salo osti tilan hetken mielijohteesta. Tilaan kuuluu muun muassa runsaasti maata, aasi, viljelmiä ja upeat maisemat. Salo ei ole vielä varma, millainen hänen projektinsa lopputulos tulee olemaan.

– En ajatellut sitä ensin bisneksenä, mutta siinä on vähän automaattisesti bisnes viljelmien ansiosta. Se on myös alueena kiehtova ja kaunis, joten turismia sinne voisi hyvinkin ajatella, Salo totesi aiemmin.

– Jonkinlainen hyvinvointikeskus sinne varmaan ajan kanssa tulee.

Kirsi Salo vuonna 2014.­

Tantraohjaajaksi kouluttautunut Salo on puhunut avoimesti tantran ja uuden elämäntapansa vaikutuksista itseensä.

– Tantra vaikutti voimakkaasti myös seksuaalisuuteeni, siihen millainen olen ja mihin enää tyydyn intiimissä suhteessa. Minulle intiimiys on henkinen kokemus. Miehen ei tarvitse osata tantraa, mutta hänen pitää uskaltaa olla emotionaalisesti auki ja läsnä. En kestä ympäristöä, jossa keskitytään vain fyysisyyteen ja johon tuodaan vanhat pelot ja epävarmuudet, hän kertoi Me Naiset -lehdelle huhtikuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?