Jasmin Mäntylä erosi – suhde 15 vuotta vanhempaan liikemieheen päättyi: ”Olen ainoastaan iloinen ja helpottunut” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jasmin Mäntylä erosi – suhde 15 vuotta vanhempaan liikemieheen päättyi: ”Olen ainoastaan iloinen ja helpottunut”

Kohukaunotar kertoo Instagramissaan eronneensa australialaisesta miesystävästään.

Jasmin Mäntylä on eronnut liikemiesrakkaastaan.­

27.7.2017 20:59

Jasmin Mäntylä, 34, on eronnut australialaisesta liikemiehestä Richard Testeristä. Mäntylä ja Tester seurustelivat vuodesta 2015 asti.

Erosta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Mäntylä kertoo eronneensa 15 vuotta vanhemmasta australialaisesta Testeristä jo heinäkuun alussa.

– Huomenta ja ihanaa torstaita Oulusta! Tässä syytä siihen, miksi olen viettänyt "hieman" hiljaiseloa sekä somessa että blogissani. Vihdoinkin tämä juttu on ulkona, omalta kohdaltani tuo ENTINEN suhteeni oli taputeltu loppuun jo tämän kuun alussa, Mäntylä kirjoittaa Instagram-tilillään.

Mäntylä vakuuttaa, ettei hän ole pahoillaan erosta.

– Erostamme olen ainoastaan iloinen ja helpottunut, joten onnittelut asian suhteen ovat enemmän tervetulleita kuin pahoittelut. Mulla on kaikki enemmän kuin hyvin; tuntuu kuin olisin hypännyt pois joltain jakomielitautiselta vuoristoradalta, joten kyllähän se tuntuu hyvältä! hän kirjoittaa.

Mäntylä ja Tester erosivat kertaalleen jo viime vuoden elokuussa.

– Parisuhteeni päättymiseen liittyen voin kerrankin todeta, että erosimme hyvissä väleissä; meillä ei ole mitään toisiamme vastaan, välitämme toisistamme ihmisinä ja olemme yhä tekemisissä, Mäntylä kirjoitti tällöin blogissaan.

Mäntylä korosti, että hän ja Tester pitävät yhteyttä jatkossakin ja välittävät toisistaan edelleen.

– Hän on minulle aina rakas ihminen, hän toteaa.

Rakkaus syttyi lennolla Helsingistä Ouluun. Mäntylä oli matkalla kotikaupunkiinsa ja Tester työmatkalla.

– Minulla on ihan hirveä lentopelko. Richard varmaan vaan katsoi, että mitä ihmettä tuo nyt tekee, kun sanoin rukoukseni ja jännitin lentoa. Juttumme lähti siitä, Mäntylä kertoi IS:lle vuonna 2016.

Mäntylä yritti itsemurhaa vuonna 2015, kun hän oli avioliitossa ex-miehensä Dennis Bramleyn, 65, kanssa.

– Totta kai olen tätä itsemurhayritystä ajatellut ja häpeän tekoani. Olin vain niin onneton, etten enää nähnyt muuta ulospääsyä. Nyt en edes voi ymmärtää, että olen tehnyt kuten tein, Mäntylä kommentoi itsetuhoisuuttaan Ilta-Sanomien haastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?