Ti-Ti Nallen kesäkonsertti sunnuntaina suorana kello 15 – seuraa Riitan ja nallejen seikkailuja ISTV:stä - Viihde - Ilta-Sanomat

Ti-Ti Nallen kesäkonsertti sunnuntaina suorana kello 15 – seuraa Riitan ja nallejen seikkailuja ISTV:stä

Riitta Korpelan luoma rakastettu hahmo on nähtävissä kesäkonsertin merkeissä ISTV:n suorassa lähetyksessä sunnuntaina.

28.7.2017 17:00

Riitta Korpela ja Ti-Ti-Nalle esiintyvät sunnuntaina 30. heinäkuuta kesäkonsertin merkeissä Ikaalisissa kello 15.

59-vuotias Korpela on tehnyt töitä lasten ja Ti-Ti-Nalle-hahmon parissa jo melkein 30 vuotta. Työ ja varsinkin konserteissa esiintyminen tuovat hänelle edelleen suurta iloa ja onnea. Hän kertoo olevansa nöyrän kiitollinen siitä, että hänellä on mahdollisuus tehdä töitä lapsiperheiden kanssa.

– Täytyy ihan vilpittömästi sanoa, että jokainen päivä heidän kanssaan on erilainen. Kiva, että dvd:t myy, ja niin pois päin, mutta voimavara tulee kyllä lapsilta.

– Konsertti tapahtuu tällä kertaa Nalletalon pihapiirissä Nalletalon metsässä. Lapset ihmettelee, kuinka monta hahmoa minulla oikein on siellä metsässä. Hahmoja on niin monta, että en itsekään enää pysy mukana! Hän nauraa.

Rakastetun nallehahmon konserteissa lapset pääsevät tekemään yhteistyötä esityksessä, ja oppivat samalla tärkeitä, arkisia askareita.

– Teemme konsertin koko yleisön kanssa yhdessä. Kenellekään yleisössä ei jää epäselväksi, että kaikki pääsevät mukaan esitykseen, tavalla tai toisella, Korpela lupaa.

Tällä kertaa esityksessä tulee hammaspeikko käymään, ja lapset opettelevat sen jälkeen hampaiden huolellista pesua. Sitten opetellaan myös pukemista. Lapset opettavat nalleja, jolloin he samalla oppivat itse vaivihkaa mukana. Sitä myös lapset arvostavat.

Korpelan mukaan vanhemmat tykkäävätkin Ti-Ti-Nallen konserteista, koska sieltä tarttuu lasten mukaan paljon hyödyllistä oppimista.

Nalletalossa ja Ti-Ti-Nallen ympärillä on riittänyt kovasti touhua koko kesän ajan. Hahmo ei tunnu menettävän hehkuaan lasten silmissä millään.

– Olimme alkukesästä neljän Nallen kanssa Mallorcalla tekemässä tallenteita. Se ilmestyy nyt alkusyksystä.

Tänä vuonna 60 vuotta täyttävä Korpela tekeekin edelleen täysillä töitä Ti-Ti-Nallen kanssa.

– Oulussa putosin vahingossa lavalta, ja kyynärvarsi murtui. Nyt kaikki on kuitenkin hyvin. Rakastan työtäni ja haluan joka kerta antaa kaikkeni yleisölle, Korpela sanoo.

Koko perheen konserttitapahtuma Ikaalisten kylpylästä esitetään ISTV:ssä suorana lähetyksenä ilmaiseksi sunnuntaina 30. heinäkuuta kello 15 alkaen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?