”Cage, Trump, Paavi” – Nicolas Cage, 53, vieraili Kazakstanissa: eräs osuva kuva leviää kuin rasvattu salama - Viihde - Ilta-Sanomat

”Cage, Trump, Paavi” – Nicolas Cage, 53, vieraili Kazakstanissa: eräs osuva kuva leviää kuin rasvattu salama

Nicolas Cagen Kazakstanin visiitistä tuli järjetön netti-ilmiö.

Nicolas Cage lienee yksi netin photoshopatuimmista henkilöistä, heti Donald Trumpin jälkeen.­

25.7.2017 23:09

Nicolas Cagen, 53, kasvot alkavat olla jo enemmän sääntö kuin poikkeus nettimaailmassa kiertävissä meemikuvissa. Näyttelijätähden kasvoissa ja ilmeissä vain on jotain niin vangitsevaa, että ne onnistuvat kerta toisensa jälkeen kirvoittamaan riemua somen käyttäjissä. Cagen kasvot tuntuvat myös mukautuvan tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Kenties siksi nettikansa suorastaan räjähti, kun Cage visiteerasi äskettäin Kazakstanissa.

∗record scratch∗

∗freeze frame∗

Yup, that's me. You're probably wondering how I ended up in this situation... pic.twitter.com/LR4CXuasmq— mnrrnt (@Mnrrnt) 24. heinäkuuta 2017

Telegraph-lehden mukaan Oscar-voittaja oli maassa ottaakseen osaa 13:n kerran järjestettävään Eurasia International Film Festival -tapahtumaan.

Fanien riemuksi näyttelijä oli pukeutunut Kazakstan-tyyliseen asukokonaisuuteen, jonka kruunasi musta turkisreunainen talvihattu. Hupia herätti ilmeisesti myös Cagen jumittunut ilme, joka hänen kasvoillaan paistoi.

Cage, Trump, Pope. pic.twitter.com/NQTD3bF1CP— Mark (@MarkyLott) 23. heinäkuuta 2017

Photoshop-rumba alkoi välittömästi kuvien levittyä nettiin. Kazakstan-tyylinen Cage muokattiin lukuisiin eri tilanteisiin, kuten muun muassa kuvaan, jossa poseerasivat rinnakkain presidentti Donald Trump, Ivanka Trump, Melania Trump, paavi ja Cage.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?