Tosi-tv:stä tutut Kylie ja Kendall Jenner skandaalin keskellä – raivostunut Metallican James Hetfield sivalsi tähtösiä viiltävästi - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv:stä tutut Kylie ja Kendall Jenner skandaalin keskellä – raivostunut Metallican James Hetfield sivalsi tähtösiä viiltävästi

Kuvituskuva
Julkaistu: 25.7.2017 21:27

Jennerien siskosten tuorein tempaus ei miellyttänyt metallilegendaa.

Tosi-tv:stä tutut kaunottaret, mallitähti Kendall Jenner ja tämän sisko Kylie Jenner lanseerasivat markkinoille t-paitamalliston, joka on herättänyt nopeasti runsaasti närää.

Kylie ja Kendall painattivat muun muassa Metallican, The Doorsin, Tupacin ja Notorious B.I.G.:n bändipaitoihin omia kuviaan, ja myivät uudelleen tuunattuja paitoja nettikaupoissa kovaan hintaan.

Kylie Jennerin Instagram-kuvalla peitetystä Metallica-paidasta olisi saanut pulittaa 125 dollaria, jos niitä vain voisi vielä myydä. Paidat vedettiin nopeasti pois myynnistä niistä aiheutuneen valtavan skandaalin jälkeen.

Kendall ja Kylie Jenner tekevät paljon yhteistyömallistoja. Kuvassa tähdet uimapukumallistonsa mainoksessa.

Kendall ja Kylie Jenner tekevät paljon yhteistyömallistoja. Kuvassa tähdet uimapukumallistonsa mainoksessa.

Muun muassa Rolling Stone -lehti kertoo, että musiikkialan ikoniset vaikuttajat eivät ole lainkaan mielissään teini-idolien myyntikikasta. Metallican laulaja, kitaristi ja lauluntekijä James Hetfield kommentoi aihetta tulikivenkatkuisesti ET Canada -lehdessä.

Metallican James Hetfield järkyttyi tuunattujen bändipaitojen myymisestä.

Metallican James Hetfield järkyttyi tuunattujen bändipaitojen myymisestä.

– Olemme käyttäneet 36 vuotta tehden töitä; Olemme tehneet parhaamme sen eteen, että jokainen sävel merkitsee, Hetfield sanoi.

– Sitten joku vain heittää jotain siihen päälle – ei sillä, että se olisi pyhää tai mitään, mutta osoittakaa nyt jotain kunnioitusta, Hetfield täräytti.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

T-paitoihin liitetyt artistit ja niiden edustajat ovatkin yksimielisesti vastustaneet niiden myymistä.

Notorious B.I.G.:n, eli vuonna 1997 kuolleen artistin Christopher Wallacen äiti Voletta Wallace otti kantaa asiaan sosiaalisen median välityksellä julkaisemalla kuvan paidasta punainen rasti paidan päälle piirrettynä.

– En ole ihan varma siitä, kuka kertoi Kylielle ja Kendallille, että heillä olisi oikeus tehdä tämä. Näiden tyttöjen epäkunnioitus hämmentää minua. Minulla ei ole mitään hajua, miten he voivat tuntea olevansa oikeutettuja hyväksikäyttämään Tupac Shakurin ja poikani Cristopherin muistoja myymällä näitä paitoja. Tämä on epäkunnioittavaa, ällöttävää ja hyväksikäyttöä pahimmillaan, Wallace kirjoitti.

Kuvituskuva