Megatähti Justin Bieber perui yllättäen vuoden kaikki loput keikkansa – ”Päätös ei syntynyt yhdessä yössä”

Julkaistu:

yllätysuutinen
Varietyn mukaan megatähti Justin Bieber peruu yllättäen kaikki loput Purpose-kiertueensa keikat. Syy ei ole aivan selvillä.
Popidoli Justin Bieber kiitää uransa huipulla, ja hänen Purpose-kiertueensa keikat ovat olleet pitkälti loppuunmyytyjä. Fanien suunnattomaksi yllätykseksi Bieber aikoo perua kaikki tämän vuoden loput Purpose-kiertueen keikkansa. Billboard-lehti kertoo, että Bieber ilmoitti asiasta maanantaina omilla verkkosivuillaan.

Keikkoja olisi ollut kaikkiaan jäljellä 15 kappaletta. Variety-lehden käyttämän lähipiirin lähteen mukaan poptähden päätös ”ei syntynyt yhdessä yössä”.

– Johtuen ennalta-arvaamattomista olosuhteista, Justin Bieber peruu kaikki loput Purpose-maailmankiertueensa konsertit. Justin rakastaa fanejaan, ja vihaa tuottaa heille pettymyksen.


Tiedotteessa luki, että Bieber kiittää syvästi faniensa lisäksi taustajoukkojaan. Kiertueella on ehtinyt olla 1,5 vuoden aikana jo yli 150 keikkaa.

– hän kiittää fanejaan siitä uskomattomasta kokemuksesta, joka Purpose-kiertue on kuluneiden 18 kuukauden aikana ollut.

– Tarkan harkinnan jälkeen hän on päättänyt, että ei enää esiinny jäljellä olevina konserttipäivinä. Lippujen hinnat hyvitetään ostajille.

Billboardin mukaan Bieber ei ole kommentoinut päätöstään vielä julkisuudessa itse millään tavalla. Lehti huomauttaa, että Adele teki hiljattain samanlaisen päätöksen, mutta ei ole viitettä siihen, että Adelen keikkojen peruminen ja Bieberin keikkojen peruminen liittyisivät välttämättä millään tavalla toisiinsa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt