Näyttelijätär julkaisi hätkähdyttävän kuvaparin – laihtui 20 kiloa: Paljastiko heijastus lasin pinnasta jotain karua? - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijätär julkaisi hätkähdyttävän kuvaparin – laihtui 20 kiloa: Paljastiko heijastus lasin pinnasta jotain karua?

Oopperan kummitus -elokuvasta tuttu näyttelijä Jennifer Ellison joutui kritiikin kohteeksi julkaistuaan ennen ja jälkeen -kuvaparin laihtumisestaan.

24.7.2017 17:12

Näyttelijäkaunotar Jennifer Ellison, 34, on kamppaillut vuosia jojoilevan painonsa kanssa. Viime aikoina hän on esitellyt muodonmuutostaan ylpeästi Instagramissa ennen ja jälkeen -kuvien muodossa.

Eräässä kuvassaan tähti poseeraa ikkunan edessä mustassa, piukassa housuasussa. Viereen on asetettu kuva, jossa hän poseeraa ennen laihdutusprosessiaan. Kuvatekstissä nainen kertoo isoin kirjaimin pudottaneensa peräti 20 kiloa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Hän julkaisi aiemmin saman kuvan suuremmassa koossa, kertoen iloisena, että takana on reipas työpäivä ohjelmaa kuvaten. Daily Mail kuitenkin kertoo, että tähden seuraajat huomasivat nopeasti kuvassa jotain erikoista.

– Heijastus ei ole samanlainen. Jalkasi asennot paljastavat muokkauksen, seuraajat epäilivät.

– On niin surkeaa, että taas yksi nuorten roolimalli photoshoppaa kuviaan.

Mirror-lehti julkaisi kuvan kokonaisena, mikä todellakin paljastaa, että tähden jalkojen asento näyttää kuvassa hieman erilaiselta kuin takana näkyvässä ikkunalasin heijastuksessa. Monet seuraajat ovat kuitenkin huomioineet, että kuvakulma voi myös olla hämäävä.

Näyttelijä poseerasi kuvaajille puolisonsa Rob Ticklen kanssa tammikuussa.­

Pari vuotta sitten Ellison kertoi julkisuudessa avoimesti siitä, kuinka lihoi 88-kiloiseksi juotuaan päivittäin peräti kahdeksan tölkkiä sokerisia virvoitusjuomia.

Sokeririippuvaisuudesta kärsinyt malli ja näyttelijä osallistuikin painonnousun takia Sugar Free Farm -tosi-tv-ohjelmaan. Hän kertoi ohjelmassa, että sokerista luopuminen aiheutti hänelle järjettömiä päänsärkykohtauksia.

Tammikuussa Jennifer Ellison näyttikin vielä hieman erilaiselta kuin nykyään. Painonpudotuksensa lisäksi blondina usein esiintynyt näyttelijä on värjännyt hiuksensa tummiksi.­

– Oli kuin pääni olisi ollut ruuvipenkissä ja joku olisi kiristänyt sitä. Tuntui kuin silmäni purskahtaisivat ulos päästä, Ellison sanoi tuolloin.

Ellisonin voi muistaa kenties parhaiten vuoden 2004 elokuvasta Oopperan kummitus, jossa hän esitti päätähden Christinen parasta ystävää Megiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?