Perheenäiti Laura, 31, joutui häipymään joogatunnilta kesken touhun – julkaisi rehellisen tilityksen: Nolo tarina leviää - Viihde - Ilta-Sanomat

Perheenäiti Laura, 31, joutui häipymään joogatunnilta kesken touhun – julkaisi rehellisen tilityksen: Nolo tarina leviää

Bloggaaja kertoi Facebookissa, mitä tapahtui, kun hän meni ensimmäistä kertaa joogatunnille.

Kuvan joogaajat eivät liity tapaukseen.­

24.7.2017 16:14

Laura Mazzan avautuminen joogatunnin kauhuista on herättänyt hilpeyttä ympäri maailmaa.

Pidemmittä puheitta, annetaanpa Lauran, 31, kertoa itse tarinansa:

– Haluaisin sanoa, että tämä juttu on keksitty, mutta en voi. Tämä tapahtui tänään. Juttu on aika pitkä, koettakaa pysyä mukana.

– Lihakseni ovat revähtäneet. Lasten saamisen jälkeen vatsani seinämä on jakautunut kuin Punainen meri Mooseksen jäljiltä. Se ei ole hyvä juttu ja vatsani on aika oudon muotoinen. Siksipä yritän treenata ja fysioterapeuttini suositteli joogaa.

– Ha...hahahahahahahahahahahaha. Niinpä. No, näin siinä kävi.

– Menin joogasalille, jossa oli pimeää ja kynttilöitä oli aseteltu vähän joka paikkaan. Ajattelin, että nyt on kyllä oikeasta joogasta kyse, eikä mistään perusvenyttelystä. Täällä, jos missä, koen valaistumisen korkeimman asteen.

– Kaikki juttelivat keskenään ja joogamestari, tai mikä Yoda hän olikaan, tunsi jokaisen. Minä yritin piileskellä pimeimmässä nurkassa ja toivoin, ettei hän huomaa minua.

– Katselin näitä notkeita naisia tiukoissa joogahousuissaan, ja vertasin heidän vaatteitaan omiin 80-luvulta peräisin oleviin lököverkkareihini. Samalla kuulin sen, mitä en olisi halunnut kuulla: ”Ah, meillä onkin uusi jäsen tänään. Ja kenenkä läsnäololla meitä onkaan siunattu?”

– Vastasin: minäkin olen siunattu teidän läsnäolollanne. En tiedä, miksi sanoin niin. Ehkä siksi, että olen idiootti sosiaalisissa tilanteissa.

– Ryhdyimme ottamaan erilaisia asentoja. Tunsin rusahduksen selässäni. Ajattelin, että pystyn tähän. Minähän rakastan joogaa. Olen joogatyttö. Katsokaa, kuinka hoikka ja notkea olen.

– Sitten se tuntui. Minulla on ollut parin viikon ajan sellainen juttu, että pieruni haisevat tosi pahalle. Siis jollekin mädän kananmunan ja lannoitteen sekoitukselle. Ja kun menin jostain ihme delfiiniasennosta kolmijalkaiseen koiraan, yksi niistä mädistä munista lipsahti ulos ja minä pieraisin.

– Minä pieraisin. Pieraisin joogassa. Olen kävelevä klisee.

– Kaikki olivat ihan hiljaa. Minä vain ajattelin, että voihan paska. Sitten menimme asentoon, jossa piti laittaa pää jalkojen väliin. Ja se haju iski minua suoraan nenään. Kuolin sisäisesti ja nyt pystyin myös haistamaan, miltä kuolleissa sisuksissani haisi.

– Mietin, pitäisikö vain häipyä? Lähdenkö maasta? Ei kai tällaista tapahdu? Tapahtuuko tämä juuri nyt juuri minulle?

– Päätin, etten välitä. Ihan sama. Jokainen pieraisee joskus, eikä sille voi mitään. Jatkoin niiden naurettavien asentojen vääntelyä. Silloin ohjaaja tuli taakseni ja yritti painaa minua alemmas. Hän tuli luokseni, ja painoi selkääni.

– Ja buuuuuuuuuurrppppfffffff! Kaikkien aikojen äänekkäin trumpetti töräytti takapuolestani.

– Painelin ulos salista. Käännyin ovella katsomaan taakseni. Kaikki olivat polvillaan ja he tuijottivat minua silmät selällään. Tai sitten heidän katseensa johtui siitä hajusta.

– Menin Mäkkäriin jätskille ja nauroin ja itkin. Anteeksi vain fysioterapeutti. En aio enää koskaan, ikinä, milloinkaan mennä takaisin joogaan. Haistakoot paskan.

Lauran onneksi Facebook-yhteisö piti tarinaa hillittömän hauskana. Tarina keräsi nopeasti lähes 40 000 tykkäystä ja yli 20 000 jakoa.

– Olet hillittömän hauska. Niin brutaalin rehellinen. Harvempi ihminen myöntää pierevänsä noin, eräs kehui tarinaa.

– Kyyneleet valuvat, nauroin niin kovaa. Tapa jolla kirjoitat ja selität tämän jutun on ihan täydellinen, toinen hekotteli.

Laura palasi itsekin aiheeseen parin päivän kuluttua:

– Olen ihmeissäni siitä palautteesta, jonka pierujuttuni aiheutti. Olen jopa ylpeä ja nyt voin sanoa kymmenen vuoden päästä lapsilleni, että äiti jätti oman puumerkkinsä tähän maailmaan. Kun he kysyvät, kuinka minä onnistuin siinä, voin sanoa: poikani, kirjoitin siitä, kuinka pieraisin kerran.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?