Duudsonit-Jukka esittelee tyrmäävän vaimonsa Instagramissa – tältä näyttää julkisuudesta pois pysytellyt kaunotar - Viihde - Ilta-Sanomat

Duudsonit-Jukka esittelee tyrmäävän vaimonsa Instagramissa – tältä näyttää julkisuudesta pois pysytellyt kaunotar

Jukka Hildén julkaisi Instagram-tilillään perhepotretin, jossa on yllättäen mukana myös hänen julkisuutta karttanut vaimonsa.

24.7.2017 11:52

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén julkaisi Instagram-tilillään maanantaina harvinaisen perhepotretin. Kuvassa poseeraa Jukan lisäksi hänen lapsensa sekä hänen tiukasti julkisuudesta pois pysytellyt vaimonsa.

Kuvassa vaalea pariskunta pitää perheen kahta lasta sylissään samalla. Hyväntuuliset pellavapäät roikkuvat pää alaspäin vanhempiensa sylissä. Hildénin puoliso on pukeutunut kuvaan punaiseen kesämekkoon.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvatekstissä Hildén kertoo avoimesti perheen tärkeydestä hänelle.

– Perheeni. Rakkaani. Kaikkeni. Elämäni enkelit ja auringonpaisteet, jotka ovat pitäneet minut maan pinnalla aina. Viime aikoina on ollut hullua. Valtava vyöry töitä, mutta olemme saavuttaneet jotain, jota olemme halunneet jo kauan, Hildén kirjoittaa kuvatekstissä englanniksi.

Hildén kiittää kuvan yhteydessä yhteistyökumppaneitaan ja kertoo, että luvassa on jotain suurta, jonka eteen on tehty töitä jo kauan.

Kuvan kommenteissa kehutaan paitsi Hildénin positiivista elämänasennetta, myös tämän perhettä. Moni ihastelee perhettä kauniiksi ja toivottaa heille kaikkea hyvää.

Viime aikoina Hildén on julkaissut Instagramissa useita kuvia lapsistaan. Hänen vaimonsa on kuitenkin pysytellyt tiukasti pois julkisuudesta. Pari meni naimisiin Vanajanlinnassa elokuussa 2010, ja ehti asua vuosia yhdessä jo ennen häitään.

Pariskunnan lapset syntyivät vuosina 2010 ja 2014. Hildén on puhunut perheestään julkisuudessa vain hyvin vähän.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nykyään perhe asuu Yhdysvalloissa, sillä Jukan työt ovat keskittyneet vahvasti Los Angelesiin.

Hildén on Suomessa nähty viimeksi Posse ja Huippujengi -ohjelmissa.

Duudsonit-Jukan Instagram-tili on erittäin suosittu. Suomalaista seuraa siellä yli puoli miljoonaa ihmistä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?