Entinen Kauniit ja rohkeat -näyttelijä pukeutui pelkkään vartalomaaliin sarjisfestareilla – kuvat liikaa some-kanaville - Viihde - Ilta-Sanomat

Entinen Kauniit ja rohkeat -näyttelijä pukeutui pelkkään vartalomaaliin sarjisfestareilla – kuvat liikaa some-kanaville

Maitland Wardin vartalolle loihdittiin sarjakuvafestivaaleja varten näyttävä puku pelkän maalin avulla. Puvun suunnitteli taiteilija Luciano Paesani.

24.7.2017 11:24

Näyttelijä Maitland Ward julkaisi kuvia vartalomaalilla toteutetusta puvustaan sosiaalisessa mediassa. Ne todettiin nopeasti sääntöjen vastaisiksi, joten niitä poistettiin sitä mukaa, kun näyttelijä niitä julkaisi.

– Jälleen kerran kuvani on poistettu. Tällä kertaa Instagram-kuviini ei koskettu, mutta Snapchat kuvat hävisivät, Maitland kertoo.

– Pitää jälleen kerran kysyä, että miksi ja kuka on raportoinut näistä kuvista? Tiedättekö mitä, minua ei kiinnosta, koska jotkut ihmiset eivät vain tajua, Maitland jyrähti Pagalparrotin mukaan.

– Rakastan kuviani ja haluan säilyttää vapauteni - ja saan olla joskus myös hieman tuhma. Siinä kuvieni sanoma: ne ovat vain hauskoja otoksia ja omaa outoa huumoriani. Minusta on hienoa ilmaista itseäni kehoni kautta, se on hauskaa.

Myöhemmin Maitland totesi, että hän näkee paljon vaivaa pysyäkseen kunnossa. Hän lisäsi, että naisellista vartaloa olisi syytä juhlistaa kaikissa sen muodoissa.

Faneilleen Maitlandilla oli viesti:

– Kiitos kaikille kauniista viesteistä. Olette uskomattomia, parhaita ja arvostan teitä todella paljon.

Maitland meni jopa niin pitkälle, että hän kutsui fanit mukaansa suihkuun pesemään pukua pois.

Maitland Ward muistetaan Jessica Forresterin roolista saippuasarjassa Kauniit ja rohkeat. Hän esitti Jessicaa1994–1996.

Maitland Ward ja Dylan Neal, 1996-1997.­

Kaunareiden lisäksi Maitland on näytellyt sarjoissa Koti kuntoon, Isojen poikien leikit, Käytäväpeliä ja Hoidon tarpeessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?