Janni Hussi: ”Peniskuvia tulee viikoittain yli kymmenen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Janni Hussi: ”Peniskuvia tulee viikoittain yli kymmenen”

Janni Hussi kertoo saavansa alituiseen härskejä sähköpostiviestejä.

–Härskejä viestejä lähetetään sähköpostiin. Peniskuvia tulee viikoittain yli kymmenen. Osa lähettelee niitä ihan kasvoillaan eli naamat näkyvät kuvissa. Tuollainen ei yhtään sytytä, kertoo Janni Hussi.­

24.7.2017 7:01

Hyvinvointialan yrittäjä Janni Hussi, 25, kertoo avoimesti, millaista kohtelua kauniit nuoret naiset tänä päivänä kohtaavat.

– Haluan pitää mimmien puolta, koska elämme niin miesten maailmassa. Pätevyydellä ja sillä, miltä näyttää ja miten pukeutuu, ei ole mitään tekemistä keskenään, Janni sanoo.

Kauneudessa on toki etunsa, mutta myös kironsa.

– Seksistä on tarjottu rahaa, kun olen ollut töissä jossain tilaisuudessa. En yleensä vastaa pahasti vaan kieltäydyn korrektisti ja poistun tilanteesta. Ala-arvoiset puheet pystyn hoitelemaan, mutta jos yritetään koskea, silloin mennään rajan yli. Vaikka olen kiltti, suutun kunnolla.

Yhteyttä otetaan joskus työn varjolla – kunnes keskustelu yhtäkkiä lipeääkin navan alapuolelle.

– Jos homma ei pysy työasioissa vaan aletaan viestitellä muutakin, lopetan yhteydenpidon heti, jämpti nainen linjaa.

– Härskejä viestejä lähetetään sähköpostiin. Peniskuvia tulee viikoittain yli kymmenen. Osa lähettelee niitä ihan kasvoillaan eli naamat näkyvät kuvissa. Tuollainen ei yhtään sytytä. Toivon, että kuvien lähettäminen loppuisi.

Jannia itseäänkin houkutellaan paljastaviin kuviin.

– Kun tulin julkisuuteen fitnessmalli-kisan jälkeen, alettiin kysellä alastonkuviin. Tarjottiin tuhansia euroja, joka olisi ollut 19-vuotiaalle tytölle paljon rahaa, mutta en koskaan suostunut kuvauksiin. Nyt on tajuttu, etten tee sellaista, joten kyselyjä tulee harvoin.

– Olen julkaissut somessa seksikkäitä bikini- ja alusasukuvia, mutta mielestäni hyvällä maulla tehtynä, sillä kuvissa ei näy mitään enempää kuin millä tahansa uimarannalla näkee.

Janni huomauttaa, että ulkonäöllä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kuinka vilkasta aivotoimintaa naisen pään sisällä on. Hän pyrkii itse elämään sen mukaisesti, ettei arvostele tai tuomitse ketään ulkoisen perusteella. Koskaan ei voi tietää, millaisia asioita toinen käy elämässään läpi.

– Ennen kuin sanoo pahasti, voisi vilkaista peiliin ja miettiä, onko tosiaan varaa sanoa toisesta niin. Meistä kukaan ei ole puhdas pulmunen. Minä väitän, ettei kenelläkään ole varaa tuomita toista. Omat heikkoutensa kannattaa muistaa.

Lue koko haastattelu päivän Ilta-Sanomista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?