Tunnistaisitko edes samaksi naiseksi? Miss Plus Size -Marjaana, 34, julkaisi kuvan 29-vuotiaasta itsestään – hätkähdyttävä ero - Viihde - Ilta-Sanomat

Tunnistaisitko edes samaksi naiseksi? Miss Plus Size -Marjaana, 34, julkaisi kuvan 29-vuotiaasta itsestään – hätkähdyttävä ero

70 kiloa painoaan pudottanut tumma kaunotar on aina ollut muotoihinsa tyytyväinen.

Marjaana Lehtinen rohkaisee naisia olemaan kriittisyyden sijaan tyytyväisiä vartaloihinsa.­

23.7.2017 21:08

Marjaana Lehtinen, 34, kruunattiin Miss Plus Size -kilpailun voittajaksi tammikuussa. Vantaalta kotoisin oleva kaunotar julkaisee usein Instagram-tilillään kuvia kurvikkaasta vartalostaan. Lehtinen on sanonut olevansa kroppaansa hyvin tyytyväinen.

Nyt Marjaana on julkaissut muutoskuvan itsestään 29-vuotiaana ja 34-vuotiaana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Muistan tän kuvan ja päivän hyvin, tunsin itseni tuona päivänä erityisen kauniiksi. Silmissä on toi loiste ja oma ”tavaramerkkini” iso hymy huulilla. Jollain tapaa kuitenkin näen tai muistan epävarmuuden tässä naisessa verrattuna nykyiseen peilikuvaani, Lehtinen on kirjoittanut kuvan tekstiksi.

Lehtinen on kertonut aiemmin rakastavansa kurvejaan.

– Treenaan ahkerasti salilla, olen urheilullinen ja terve, vaikka en näytä fitness-urheilijalta, tumma kaunotar on kirjoittanut Instagramissa aiemmin.

Muutoskuva on saanut kymmenittäin kehuvia ja kiittäviä viestejä Instagram-seuraajilta.

– Näin taas voimaannuin kirjoituksestasi isojen, kauniiden tyttöjen puolesta! Olet valtava voimavara ja esikuva, kirjoittaa yksi seuraaja kuvan yhteyteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Parasta mussa on kasvot, iso hymy, pehmeät muodot ja se, että uskon olevani myös kaunis sisältä, hän summaa.

Marjaana on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa aloittaneensa kuntoilun vuonna 2013. Sen jälkeen kiloja on karissut 70. Keventymisen myötä myös seksielämä parani.

– Vaikka meillä on vanha suhde, niin onhan se nyt villiintynyt ihan uusiin sfääreihin. Liikunta tekee niin paljon sekä naisille että miehille sänkykamarin puolelle, Marjaana kertoi Ilta-Sanomille helmikuussa.

Fyysisen kunnon paraneminen näkyi Lehtisen mukaan heti makuuhuoneessa.

– Seksielämä aivan ehdottomasti parani. Siinähän voi keksiä vaikka mitä virikkeitä, kun tulee mahdollisuudet eri asioihin. Kyllä mielikuvituskin antaa mahdollisuudet, mutta toki fysiikallakin on rajansa, Marjaana sanoi IS:lle tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?