Elina Tervo tahtoi hemmotella miehiä Instagramissa – kuvakulma korostaa kurveja: ”Koska 83 prosenttia seuraajistani on miehiä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Elina Tervo tahtoi hemmotella miehiä Instagramissa – kuvakulma korostaa kurveja: ”Koska 83 prosenttia seuraajistani on miehiä”

Fitnesskilpailijana ja Miss Helsinkinä tutuksi tullut Elina Tervo julkaisi Instagramissa kurvikkaan kuvan miesfaniensa iloksi.

21.7.2017 21:14

Sporttimalli ja vuoden 2011 Miss Helsinki Elina Tervo teki Instagramin kuvatekstissä paljastuksen 12 600 seuraajastaan. Tervo julkaisi itsestään valokuvan alusvaatteissa parvekkeella. Valokuvassa Tervon pakarat ovat ojolla kameraan päin.

– Koska 83 prosenttia tällä olevista on miehiä. Herkullista perjantaita, tyypit, Tervo on kirjoittanut kuvan tekstiksi lisäten persikkahymiön, jolla viitataan täyteläiseen takapuoleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kuvan hashtageiksi Tervo on lisännyt englanniksi seuraavia mietteitä: rakastan seuraajiani, tyttö lihaksilla ja vahva tyttö. Tervo osui kuvallaan oikeaan sillä useat miehet ovat kuvan Instagram-kommenteissa huomioineet kuvan ja kehuvat sitä muun muassa hienoksi.

– Oi, miten ihanaa että ajattelet meitä miehiäkin. Hyvää perjantaita sullekin sinne auringonlämpöön, eräs miesseuraaja kommentoi.

– Kyllä tuolla kameramiehellä on maailman paras homma! saako sinusta otettua huonoja kuvia ollenkaan? toinen miesseuraaja tiedustelee.

Ilta-Sanomat uutisoi toukokuussa Tervon saaneen potkut liian paljastavien Instagram-kuviensa vuoksi. Tuolloin Fitnessmalli 2017 -kisaa pyörittävät henkilöt eivät katsoneet, että Tervon Instagram-sisältö oli sopivaa, sillä Tervo kirjoitti blogia kilpailun verkkosivuilla.

Potkuista huolimatta Tervo on jatkanut paljastavien kuvien julkaisua, eikä aio muuttaa linjaansa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Irtisanomisen jälkeisessä haastattelussa Tervo totesi IS:lle, että jokainen katsoja näkee, kuvassa sen mitä itse tahtoo nähdä.

– Mitkä edes ovat rohkeita kuvia? Toiset näkevät kuvissa vain tissit ja pyllyn, toiset sitten jotain muuta, Tervo totesi keväällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

– Minultakin usein kysytään, että miksi olen Instagram-kuvissani niin vähissä vaatteissa. No en ole hirveästi täällä Etelässä villahousuja tarvinnut, vaan suurin osa päivästäni ihan oikeastikin kuluu bikineissä, Maltalla asuva Tervo totesi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?