Mitä kuuluu Matias ”Elämää juoksuhaudoissa” Sassalille? Tenavatähti tunnistetaan yhä kadulla: ”Ainoastaan jonnet ei muista” - Viihde - Ilta-Sanomat

Mitä kuuluu Matias ”Elämää juoksuhaudoissa” Sassalille? Tenavatähti tunnistetaan yhä kadulla: ”Ainoastaan jonnet ei muista”

Matias Sassali soittaa nykyisin rumpuja tanssiorkesterissa.

Julkaistu: 21.7.2017 15:51

Tenavatähti Matias Sassali, 37, hakkaa nykyisin halkoja Parolassa.

Matias Sassali, 37, muistetaan edelleenkin omintakeisesta kappalevalinnastaan vuoden 1991 Tenavatähti-kilpailussa. Synkkämielinen Elämää juoksuhaudoissa -kappale ei ollut tavanomaisimmasta päästä lasten laulukisassa, mutta 11-vuotias Sassali ei muuta kappaletta suostunut esittämään.

– Lapsihan ei ajattele sen kummemmin, mitä se laulaa. On vain hyvä kappale, joka lapsen pitää saada laulaa, Sassali kertoo nyt huvittuneena IS:lle.

Sassali muistetaan erikoisen lauluvalintansa lisäksi 90-luvun takatukasta ja suurista silmälaseistaan. Sassali kertoo, että miehistymisestä huolimatta entinen tenavatähti tunnistetaan toisinaan vieläkin keikoilla. Huomio on ollut pelkästään positiivista.

– Ainoastaan jonnet ei muista eikä tunne, hän nauraa.

Sassali muistelee tenavatähtiaikoja lämmöllä.

– Se on ollut tavallaan siunaus se koko homma. Siitä on ollut pelkästään hyötyä, laulaja summaa.

Musiikki on kulkenut lapsuudesta saakka mukana. Täysi-ikäisenä hän kertoo olleensa monessa ”orkesteritoiminnassa” mukana. Tällä hetkellä musiikkimies soittaa rumpuja ja laulaa taustoja Jarkko Honkanen ja Taiga -tanssiorkesterissa. Keikkoja kertyi viime vuonna runsas sata. Sassali asuu tätä nykyä vaimonsa kanssa Parolassa. Musiikkimies kertoo harrastavansa lukemista, liikuntaa ja halonhakkuuta.

Tulevaisuuden haaveet liittyvät vahvasti musiikkimaailmaan.

– Musiikin parissa aion työskennellä. Olen soittanut jo monenlaista, cover-bändeissä Suomi-iskelmää ja rokkia. Kaikenlainen musiikki on mukavaa ja kaikenlaiset työtarjoukset otan aina mielenkiinnolla vastaan, Sassali kertoo.

Katso Matias Sassalin ikimuistoinen esitys Tenavatähdissä yllä olevalta Youtube-videolta!

Matias kilpaili Tenavatähdessä vuonna 1991. Välierässä asettautuivat vastaan Nadja Lindeman, Kristiina Niemi ja Åke Babitzin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?