Kaksospoikien äiti Hanna Gullichsen julkaisi harvinaisen rehellisen otoksen pikkulapsiarjestaan – tyhjentävä kuvateksti tiivistää kaiken - Viihde - Ilta-Sanomat

Kaksospoikien äiti Hanna Gullichsen julkaisi harvinaisen rehellisen otoksen pikkulapsiarjestaan – tyhjentävä kuvateksti tiivistää kaiken

Ruokakirjailijana julkisuuteen noussut Hanna Gullichsen elää ruuhkavuosia ja lapsiperhearkea.

Hanna Gullichsen sai kaksospojat elokuussa 2016. Hänellä on myös 8-vuotias poika edellisestä liitostaan.­

18.7.2017 18:27

Ruokakirjailija ja avokadopastallaan kuuluisuuteen noussut Hanna Gullichsen jakaa Instagram-tilillään säännöllisesti kuvia perhe-elämästään ja lapsistaan.

Gullichsenin kaksospojat Anton ja Emil syntyivät elokuussa 2016. Lasten isä on juoksuvalmentaja Joonas Laurila.

Gullichsenilla on myös 8-vuotias poika ex-miehensä, ravintoloitsija Alexander Gullichsenin kanssa, joten perheessä riittää hulinaa. Tuoreimmassa Instagramissa julkaisemassaan kuvassa Gullichsen näyttää rehellisesti, miltä lapsiperhearki näyttää.

Mustavalkoisessa tilannekuvassa toinen kaksosista on tonkimassa pyykkejä pesukoneesta, keittiön tasoilla lojuu vaatteita ja nurkassa näkyvät lastenrattaat sekä kaksi lasten turvaistuinta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Gullichsenin kuvan yhteyteen kirjoittama kuvateksti on myös hyvin tyhjentävä.

– Tällehän on ihan oma emoji, Gullichsen kirjoittaa ja on lisännyt perään emojin, jossa naishahmo pitelee kättä kasvojensa edessä.

Kyseistä elettä kutsutaan somessa nimellä ”facepalm”. Eleessä kasvot tai silmät peitetään kämmenellä ja se tarkoittaa myötähäpeää tai epätoivon tunnetta.

Kuvatekstin perään Gullichsen on vielä lisännyt aihetunnisteet ”arki”, ”reality” ja ”kaksoset”. Tiistaina alkuillasta julkaistu kuva on kerännyt nopeasti satoja tykkäyksiä, joten monet lapsiperhearkea pyörittävät samastunevat otokseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?